Els gustos de Yerry Mina, al descobert

Els gustos de Yerry Mina, al descobert

Vols conèixer millor el colombià? No et perdis el test següent, en què el central blaugrana haurà d’escollir entre dues opcions sobre diverses preguntes. Què escollirà? Gaudeix amb el vídeo!

Yerry Mina ja fa gairebé dos mesos que és al Barça i és hora de descobrir una mica més quins són els seus gustos. El colombià se sotmet a un test en què haurà d’escollir entre dues opcions sobre diversos temes... Què escollirà?

El ‘24’ culer ens parla de diversos temes, com per exemple quina xarxa social prefereix. Amb quina es quedarà, Instagram o Snapchap? I quant a gustos musicals..., quin compatriota li agrada més, Maluma o Shakira? I quin estil musical? A més, Mina també parla de les seves aficions en el seu temps lliure. Què prefereix, el parxís o els videojocs? És més de platja o de muntanya?

Yerry Mina també parla de gustos alimentaris, escollint entre pizza o hamburguesa i també a l’hora de prendre el cafè o el te i el vi o la cervesa. Quins escollirà el colombià? I quins escolliries tu? Descobreix quant tens en comú amb el central blaugrana i gaudeix amb el vídeo següent! Un test personal per conèixer encara més Yerry Mina i descobrir tots els seus gustos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut