PRÈVIA - FC Barcelona - RCD Espanyol: Un nou derbi a la Supercopa de Catalunya

PRÈVIA - FC Barcelona - RCD Espanyol: Un nou derbi a la Supercopa de Catalunya

Segueix la Supercopa de Catalunya en directe

Cinquè derbi de la temporada entre el FC Barcelona i el RCD Espanyol. Després dels dos enfrontaments a la Lliga i als quarts de final de la Copa de Rei, tots dos conjunts es tornaran a veure les cares. Serà a la III edició de la Supercopa de Catalunya, aquest dimecres 7 de març a les 18.45 h al Camp d’Esports de Lleida.

Aquesta tercera edició es podrà seguir en streaming al web del Club, a Barça Vídeo, Facebook, YouTube, Barça TV i TV3, i servirà com a desempat al palmarès de la competició.

Un títol per a cada equip

El FC Barcelona es va endur a Montilivi la primera Supercopa de Catalunya, en superar l’equip blanc-i-blau als penals després d’empatar a 1-1. La temporada passada, el conjunt de Quique Sánchez Flores va aixecar el títol després d’alçar-se amb el triomf (0-1) al Nou Estadi de Tarragona.

Oportunitat per a jugadors del Barça B

De cara al matx, el tècnic basc ha decidit convocar vuit integrants del primer equip: Cillessen, Denis Suárez, O. Dembélé, Paco Alcácer, Digne, André Gomes, Aleix Vidal i Yerry Mina. A més, els futbolistes del Barça B A. Ortolá, Aleñá, Palencia, J. Cuenca, David Costas, Miranda, M. Hongla, M. McGuane, Rivera, C. Pérez, Abel Ruiz i Ballou completen la convocatòria.

Valverde ha decidit donar descans a la resta de jugadors del primer equip, a més dels lesionats Nélson Semedo i Andrés Iniesta, que continuen amb els seus processos de recuperació.

Com arriben els dos equips al matx?

El Barça afrontarà al partit després d’un triomf vital de cara al títol de Lliga contra l’Atlètic de Madrid (1-0). L’Espanyol sortirà a la gespa lleidatana després d’empatar in extremis al Ciutat de València amb un gol de Leo Baptistao al temps de descompte.

De cara al duel a Lleida, l’entrenador de l’Espanyol també ha decidit donar descans a alguns dels seus jugadors i a Jairo Morillas, lesionat. Quique Sánchez-Flores ha decidit convocar Pau López, Naldo, Jurado, Dídac, Melendo, Javi López, Piatti, Marc Roca, M.Hermoso, Granero, S. Sánchez, S. Darder, Edu Frias, Lluis López, Pedrosa, Pipa, Víctor Gómez, Álex López, Puado i Cristo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut