El Club mostra la seva identitat inclusiva en el marc de la Setmana d’Acció per a l’Accessibilitat

El Club mostra la seva identitat inclusiva en el marc de la Setmana d’Acció per a l’Accessibilitat

El Barça fa visible davant el representant de CAFE, òrgan assessor de la UEFA, el seu lideratge en l’accessibilitat al futbol de les persones amb problemes de mobilitat

Michael Rice, responsable de comunicació del Center for Access to Football in Europe (CAFE), òrgan assessor associat a la UEFA, ha estat aquesta setmana a Barcelona per comprovar la tasca efectuada pel FC Barcelona al voltant de l’accessibilitat als estadis, i com a observador de les diferents accions de suport a la ‘Setmana d’Acció CAFE’, encaminada a conscienciar de la problemàtica de l’accessibilitat al futbol, que s’efectua aquests dies en diferents estadis europeus.  

El Club va convidar Michael Rice al partit de diumenge passat contra l’Atlètic per comprovar les accions organitzades pel FC Barcelona per donar visibilitat a la campanya. Rice, acompanyat per membres de l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE), va comprovar el funcionament del servei T’Acompanyem -que facilita l’accés a l’estadi a persones amb problemes de mobilitat-, va visitar les zones accessibles del Camp Nou i també va rebre una breu explicació del projecte de l’Espai Barça i el nou estadi.

La visita va  mostrar al representant de l’òrgan assessor de la UEFA un FC Barcelona inclusiu que disposa en el seu col·lectiu de socis i aficionats amb diferents capacitats i diversitats funcionals, a qui es facilita a cada partit el seu accés a l’estadi.

A la mitja part, el videomarcador del Camp Nou va mostrar el logo i la imatge de la campanya, mentre el comentarista de l’estadi feia referència a la ‘Setmana d’Acció CAFE’. A la Llotja President Suñol, Michael Rice va ser obsequiat amb una samarreta blaugrana commemorativa de la campanya i es va fer una fotografia amb un cartell amb el lema ‘Futbol Total- Accés Total’, al costat del vicepresident primer, Jordi Cardoner, i el directiu responsable de l’OAE, Emili Rousaud.

Declaracions de Michael Rice, responsable de comunicació del Center for Access to Football in Europe (CAFE):

“El Barça es pren molt seriosament els temes d’accessibilitat. És un Club que es preocupa pels seus aficionats, i molt especialments dels discapacitats, i es preocupa perquè tinguin una experiència satisfactòria a l’estadi. De vegades costa tenir aquesta voluntat, però el Barça la té i amb la gran predisposició del seu personal, el Club es preocupa d’atendre les persones discapacitades a cada partit. Crec que el projecte del nou estadi donarà un nou impuls a aquest tema, amb més espais per a cadires de rodes i més facilitats en els accessos per als socis i aficionats discapacitats”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut