Lionel Messi arriba als 600 gols com a professional

Lionel Messi arriba als 600 gols com a professional

Amb la diana anotada contra l’Atlètic de Madrid, l’astre argentí arriba a aquesta xifra rodona, sumant els gols aconseguits amb el Barça i amb la seva selecció

Lionel Messi ha assolit el seu enèsim rècord. Després del gol aconseguit contra l’Atlètic de Madrid, el ‘10’ barcelonista arriba als 600 gols com a professional. Messi ha anotat 539 gols amb la samarreta del FC Barcelona i 61 amb la selecció argentina.

El primer gol de Messi va ser l’1 de maig del 2005 al Camp Nou. L’extrem argentí, amb el ‘30’ a l’esquena, va inaugurar el seu compte golejador blaugrana contra l’Albacete. I el seu primer gol ja va ser espectacular. Amb Ronaldinho com a assistent, Messi va superar amb una vaselina Valbuena, porter del conjunt manxec.

El gol 599 el va anotar amb una falta magistralment executada que el porter del Las Palmas Chichizola va ser incapaç d’aturar. I la diana 600 ha arribat de la mateixa manera. Amb un xut per sobre de la tanca des de la frontal de l’àrea contra el qual Oblak no ha pogut fer res. Aquest nou gol permet a l’astre argentí continuar ampliant els seus números al capdavant de la llista de màxims golejadors del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut