Venda d'entrades de la final per als socis que les van sol·licitar

Venda d'entrades de la final per als socis que les van sol·licitar

Els 10.510 socis que van formalitzar la seva petició poden adquirir les seves localitats des del divendres 23 de març i fins al dilluns 26 de març, a les 19.00 hores

Aquest divendres 23 de març s’ha iniciat el termini de compra de les entrades per a la final de la Copa del Rei, per a aquells 10.510 socis que van formalitzar la seva sol·licitud dins del període establert pel Club.

El període de compra s’acaba el dilluns 26 de març a les 19.00 hores. Els socis que van fer la petició tenen l’entrada garantida i preferència en l’elecció de zona i preu. Els preus de les entrades oscil·len entre els 45 i els 190 €.

En el moment de la compra, es descomptarà als socis el dipòsit de 30 € que van abonar quan van formalitzar la seva sol·licitud. En el moment de fer la compra els socis determinaran la zona i el preu de les seves entrades. La ubicació de cada localitat, dins de la zona escollida pels socis, serà assignada pel Club, tenint en compte les sol·licituds conjuntes de cada formulari, i l’ordre en què es vagin adquirint les entrades. 

A partir del 28 de març i fins al 2 d’abril, s’obre un nou període de venda directa per als socis i titulars del carnet de compromís que vulguin assistir a la final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut