La lliga no dona treva

La lliga no dona treva

El Barça Lassa visitarà la difícil pista del Llevant menys de 48 després d’un duríssim partit al Palau contra Movistar Inter

Encara en plena ressaca de l’empat al Palau contra Movistar Inter (3-3), el Barça Lassa ja prepara el partit contra el Llevant d’aquest divendres a València (20h, El Cabanyal, sense televisió). A falta de només 4 jornades per acabar la fase regular, el Barça Lassa no pot cedir més punts si vol seguir aspirant a les dues primeres places de la classificació.

Compte amb el Llevant

El Llevant de David Madrid ocupa ara mateix la desena posició de la classificació a cinc punts del Cartagena, el vuitè classificat, i també necessita la victòria per seguir tenint opcions de playoff. Atenció perquè els valencians sumen sis partits seguits invictes a casa, amb 4 victòries (Peníscola, Gran Canaria, Segòvia i Cartagena) i 2 empats (Palma Futsal i ElPozo).

Dyego, única baixa

El Barça Lassa segueix tenint la única baixa de Dyego, que es recupera d’una distensió al lligament lateral intern del genoll dret. Tornen a la convocatòria per viatjar a València Adolfo i Rafa López, mentre que Aicardo i Leo Santana queden fora de la llista.

Declaracions de Plaza i Joselito

Andreu Plaza avisa que “el Llevant és un equip que es fa fort a casa i nosaltres no tenim massa temps per recuperar-nos després de l’esforç del partit contra Inter, però toca guanyar obligatòriament per seguir pressionant a Inter i ElPozo”. Joselito també desconfia del Llevant. “L’any passat ens van eliminar de la Copa i serà un partit molt dur”, avisa l’ala andalús.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut