Setmana clau amb doble compromís

Setmana clau amb doble compromís

Quan ja només falten cinc jornades per acabar la fase regular, el Barça Lassa pot assaltar el liderat de la lliga dimecres al Palau contra Movistar Inter i visitarà la difícil pista del Llevant el proper divendres

El compte enrere per al final de la lliga regular ja ha començat! Només falten cinc jornades per acabar la fase regular i aquesta setmana el Barça Lassa afronta dos partits vitals contra Movistar Inter al Palau (dimecres 28/3, 21,15h) i contra Llevant (divendres 30/3, 20h).

El liderat, en joc

El Barça Lassa és el gran beneficiat de l’empat entre ElPozo i Movistar Inter (3-3) d’aquesta última jornada. Els blaugrana ara tornen a ser segons amb un punt més que ElPozo, i se situen a només tres punts de Movistar Inter, que té un partit menys.

Això vol dir que el Barça Lassa tindrà l’opció d’assaltar el liderat dimecres al Palau. Els blaugrana, que van perdre a Torrejón a l’anada per 4-1 necessiten guanyar de més de tres gols per tornar a ser líders.

Factor Palau

El fet que el Barça Lassa-Movistar Inter coincideixi de ple amb les vacances escolars de Setmana Santa pot afavorir una gran entrada al Palau. El partit es disputarà aquest proper dimecres dia 28/3 a les 21,15h i també s’oferirà en directe per Teledeporte i Esport3. Fins ara, la millor entrada de la temporada al Palau van ser els 4427 espectadors que van assistir al partit contra Ríos Renovables Zaragoza. I en l’últim partit de Copa contra Inter, l’entrada va ser de 2972 espectadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut