Invoquen el factor Palau

Invoquen el factor Palau

Andreu Plaza i els jugadors fan una crida a l’afició per assaltar el liderat de la lliga en el partidàs d’aquest dimecres al Palau contra Movistar Inter (21,15h, en directe per Teledeporte i Esport3)

Tot a punt per al quart enfrontament Barça Lassa-Movistar Inter de la temporada. Després de la Copa del Rei, ara toca la lliga. I sense perdre de vista que d’aquí menys d’un mes els dos equips es tornaran a veure les cares a les semifinals de la UEFA Futsal Cup.

Partit amb molts al·licients

A falta de només cinc jornades per al final de la lliga regular i amb els dos equips separats per només 3 punts a la classificació, el Barça Lassa pot recuperar el liderat de la lliga si guanya per més de 3 gols a Movistar Inter. S’ha de tenir en compte, però, que els madrilenys tenen un partit menys i encara tindrien marge per recuperar la primera posició.

Altes i Baixes

Respecte a l’eliminatòria de Copa, el Barça Lassa recupera a Lozano i Movistar Inter a Ricardinho. En canvi, serà baixa Dyego per lesió, mentre que la convocatòria de Velasco té les absències destacades de Rafael, Daniel i Borja.

Crida a l’afició

Demà s’espera una gran entrada al Palau. Andreu Plaza reconeix que “per a nosaltres és molt important el suport de l’afició i que el Palau pressioni i ens ajudi en els moments més complicats del partit com fa sempre la nostra gent”. En el mateix sentit s’han expressat Roger i Juanjo. “El Palau mai falla i segur que en un dia tan important els Dracs i la resta de l’afició ens donaran l’empenta necessària que sempre ens ajuda a guanyar partits”, diu Roger. “Sempre és un petit avantatge jugar a casa amb el suport del Palau i ho hem d’aprofitar”, diu Juanjo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut