Primer dia de recuperació de Samper

Primer dia de recuperació de Samper

El migcampista comença la seva recuperació a la Ciutat Esportiva Joan Gamper després de patir una fractura al mal·lèol peroneal i de la ruptura del lligament lateral intern del turmell esquerre

Aquest dimarts, a part del retorn a la feina dels jugadors disponibles del primer equip, Sergi Samper ha completat el seu primer dia de recuperació a la Ciutat Esportiva. Cal recordar que el migcampista –que va estar cedit durant la primera volta a l’UD Las Palmas– va ser intervingut el 12 de gener passat d’una fractura al mal·lèol peroneal i de la ruptura del lligament lateral intern del turmell esquerre.  

Samper va va fer la pretemporada sota les ordres d'Ernesto Valverde, i va jugar els tres partits de la gira als Estats Units i també contra el Nàstic a Tarragona i davant el Chapecoense al Gamper. Al final de l'estiu va marxar cedit al conjunt canari, amb el qual ha disputat cinc partits (dos de Lliga i tres de Copa del Rei). Cal recordar que la temporada anterior el migcampista català va estar cedit al Granada, amb el qual va jugar 23 enfrontaments.

Samper ha destacat pels micròfons de Barça TV: "Ja han passat uns mesos d'una operació complicada, estic seguint els passos i tot va segons el previst. Estic content d'estar de tornada a casa, poder tornar al Barça a fer la recuperació serà un punt d'inflexió i m'ajudarà de cara al futur". "La lesió segur que m'ajudarà i em farà més fort", ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut