Proven el Groupama Stadium

Proven el Groupama Stadium

El Barça Femení ha completat l’entrenament oficial a l’escenari on dijous disputarà l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions davant l’Olympique de Lió
El Barça Femení ja ha trepitjat el Groupama Stadium. Ha estat en l’entrenament oficial abans del partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. El conjunt blaugrana s’ha trobat un terreny de joc en bones condicions i unes baixes temperatures que també es preveuen a l’hora del matx davant l’Olympique de Lió. Això serà dijous a partir de les 18.45 hores en aquest mateix escenari, estrenat el 2016 i amb capacitat per uns 60.000 espectadors.

Abans de la sessió, l’entrenador Fran Sánchez i Élise Bussaglia, que va jugar a l’Olympique del 2012 al 2015, han comparegut en la roda de premsa i oficial. Aquestes han estat les seves declaracions:

Fran Sánchez

“Por no en tenim. Evidentment juguem contra el millor equip d’Europa en els últims anys i el respectem, com a qualsevol altre equip, però venim aquí amb la intenció de fer el millor partit possible”.

“La nostra forma de jugar sempre és la mateixa, ens agrada portar la iniciativa. Ens trobarem un rival amb un nivell físic i tècnic superior als que ens trobem habitualment i hem de ser capaços d’adaptar-nos a aquest ritme diferent”.

Élise Bussaglia

“Volem arribar el més lluny possible. Sabem que contra l’Olympique de Lió serà un partit difícil, però anirem a totes. Estem treballant en això”.

“Els quarts de la Champions League són excitants i motivants. A la Lliga també ho volem fer el millor possible, i hem estat concentrades en els dos últims partits no guanyats. Són dues competicions diferents”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut