Venda directa d'entrades per a la final de Copa per a socis i titulars del carnet de compromís

Venda directa d'entrades per a la final de Copa per a socis i titulars del carnet de compromís

El termini s'obre el dimecres 28 de març a les 10.00 hores i acabarà el dilluns 2 d'abril a les 19.00 o fins que s'exhaureixin les localitats

El dimecres 28 de març a les 10.00 hores s’obre un període de venda directe d’entrades per a la final de la Copa del Rei, que se celebrarà el proper dia 21 d’abril a l’estadi Wanda Metropolitano de Madrid, exclusiu per als socis i titulars del carnet de compromís. El període fixat per a aquest procés de venda finalitzarà el dilluns 2 d’abril, a les 19.00 hores, o fins que s'exhaureixin les localitats.

Així doncs, s’obre ara un termini de sis dies per la venda de les entrades excedents, que es podran adquirir directament des del web del Club. Els preus de les entrades oscil·len entre els 45 i els 190 euros, i en el moment de fer la compra els socis determinaran, segons la disponibilitat, la zona i el preu de les seves localitats.

Aquells socis que ja van fer la sol·licitud d'entrades en el primer plaç, i encara no les han adquirit, també podran fer-ho durant aquest nou període de compra. Se'ls descomptarà els 30€ pagats en concepte de dipòsit.

Sol·licitud amb clau i codi personal

Cal tenir present que per fer la sol·licitud de compra de les entrades es necessitarà la clau i el codi personal de soci. La clau figura al carnet de soci, i aquells que no recordin el seu codi personal el poden recuperar l’enllaç següent: Recuperar codi aquí.

Queden exclosos d’aquest procés els socis que el dia de la final siguin menors de 6 anys, els que estiguin sancionats per la Comissió de Disciplina i els socis que no estiguin al corrent del pagament de la quota del 2018 en el moment de la sol·licitud.

Entrades nominals i recollida a Madrid

Les entrades seran nominals i només es lliuraran a Madrid, juntament amb la polsera corresponent, al soci assignat que n’hagi fet la compra i que s’haurà d’identificar amb el DNI o el passaport.

En el cas dels menors de 18 anys, l’entrada només podrà ser recollida pel nen, acompanyat per qualsevol dels seus progenitors i/o persona major d’edat que tingui assignada la guarda legal del menor, o bé qualsevol altra persona amb l’autorització dels pares o tutors legals, fotocòpia del DNI i llibre de família.

No és lliurarà cap entrada a qui no en sigui el titular, i no es retornarà l’import de les entrades no recollides.

Aquest procediment, que ja funciona en els desplaçaments d’aquesta temporada, té l’objectiu de garantir que les entrades disponibles siguin íntegrament per a ús dels col·lectius socials del Club, per evitar-ne així qualsevol possible ús fraudulent.

La recollida de les entrades es farà efectiva a Madrid, al Pavelló número 2 d’IFEMA (Av. Partenón, 5), amb l’horari següent:

Divendres 20 d’abril de 12 a 22 h
Dissabte 21 d’abril de 9 a 20 h

Viatges amb tren i autocar

FCBDesplaçaments ofereix als socis la possibilitat de viatjar a la final amb tren (150 €) o amb autocar (35 €). El tren sortirà de Barcelona-Sants i de Girona el mateix dia del partit i tornarà un cop acabada la final. Pel que fa als socis que optin per l'autocar podran sortir des de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, amb tornada garantida després del partit. Com a novetat, s'ofereix sortida des de Barcelona la nit abans a les 00.30 h, o bé la sortida habitual a les 05.30 hores del mateix dia del partit. (Programes de viatges i compra, aquí)

Aquest any també es facilita la possibilitat de viure un cap de setmana en clau blaugrana, amb la UEFA Futsal Cup a Saragossa i la final de la Copa del Rei a Madrid. (Programa del viatge combinat i compra, aquí)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut