Retorn a la feina sota mínims

Retorn a la feina sota mínims

Semedo, Denis, Paco Alcácer, Sergi Roberto i Aleix Vidal, juntament amb Aleñá del Barça B, s’han exercitat a la Ciutat Esportiva en el que ha estat el primer entrenament de la setmana, ja pensant en el partit contra el Sevilla

Torna la feina a Can Barça. Després de quatre dies lliures, els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest dimarts al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en el que ha estat el primer entrenament de la setmana. Amb gran part de la plantilla encara amb les seves respectives seleccions afrontant els compromisos internacionals, els jugadors culers s’aniran incorporant progressivament als entrenaments durant la setmana.

Els cinc jugadors del primer equip Semedo, Denis, Paco Alcácer, Sergi Roberto i Aleix Vidal, juntament amb Aleñá del Barça B, s’han entrenat sota les ordres d’Ernesto Valverde per començar a preparar el matx del proper dissabte contra el Sevilla.

Els culers visiten el Sánchez Pizjuán (20.45 hores) en el duel corresponent a la 30a jornada del campionat de Lliga. Un enfrontament entre sevillistes i culers que tindrà lloc només tres setmanes abans de la gran final de la Copa del Rei, on tots dos equips es veuran les cares al Wanda Metropolitano. Abans, però, als de Valverde els toca aquest exigent desplaçament a Sevilla per seguir sumant i mantenir la bona diferència de punts en el liderat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut