12 blaugranes tornen a entrar en acció amb les seves seleccions

12 blaugranes tornen a entrar en acció amb les seves seleccions

Els amistosos de França, Bèlgica, Colòmbia i Croàcia i l’Espanya-Argentina i l’Alemanya-Brasil centren l’atenció en clau culer

Fins a un total de 12 jugadors del FC Barcelona podrien participar aquest dimarts en nous compromisos de seleccions, tots ells amistosos corresponents a la segona tongada de partits en la que està sent la darrera aturada abans del Mundial d’aquest estiu a Rússia. Són sis els partits en què podria haver-hi representació culer.

Rússia-França (Sant Petersburg, 17.50h CET -1)

Samuel Umtiti, Lucas Digne i Ousmane Dembélé són els tres jugadors del Barça que podrien tenir minuts contra Rússia, l’amfitriona del proper Mundial. Tots ells ja van tenir minuts –Umtiti va ser l’únic que va jugar el partit sencer- en l’amistós de fa quatre dies contra Colòmbia.

Alemanya-Brasil (Berlín, 20.45h CET -1)

Sense Ter Stegen, a qui Joachim Löw ha alliberat, la representació blaugrana en el duel de Berlín queda reduïda als brasilers Paulinho i Coutinho. El partit ve marcat per aquell 1-7 que li va infringir el combinat alemany al Brasil en les semifinals del darrer Mundial.

Bèlgica-Aràbia Saudita (Brussel·les, 20.45h CET -1)

Thomas Vermaelen és el jugador blaugrana que podria tenir minuts en l’amistós de Brussel·les. Cal recordar que aquest és el primer partit de Bèlgica en aquest 2018, ja que no va disputar cap amistós fa uns dies, a diferència de la gran majoria de la resta de seleccions.

Austràlia-Colòmbia (Londres, 21h CET -1)

Craven Cottage, l’estadi del Fulham britànic, acull l’amistós de la Colòmbia de Yerry Mina. El central ja va rendir a un gran nivell en el duel de fa pocs dies contra França, en què els sud-americans van imposar-se per 2-3.

Espanya-Argentina (Madrid, 21.30h CET -1)

El Wanda Metropolitano, seu de la final de Copa el proper 21 d’abril, és l’escenari d’un altre duel entre blaugranes. Piqué, Alba i Iniesta se les veuran contra l’Argentina de Messi, que encara no se sap si jugarà després d’haver descansat contra Itàlia.

Mèxic-Croàcia (Arlington, 04.00h CET -1)

L’últim partit de la jornada el disputarà la Croàcia d’Ivan Rakitic, que ja va disputar els 90 minuts en la derrota contra Perú. S’enfrontarà contra Mèxic a Arlington (Texas, Estats Units).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut