Tots els gols de Ronaldinho amb el FC Barcelona

Tots els gols de Ronaldinho amb el FC Barcelona

Recupera les 94 dianes que el crac brasiler va marcar amb la samarreta blaugrana entre les temporades 2003/04 i 2007/08

Ja som a 21 de març i això és sinònim de l’aniversari d’un dels futbolistes més importants de la història del Club. Perquè fa 38 anys que va néixer Ronaldo de Assis Moreira, més conegut com a Ronaldinho. El crac brasiler, que va fitxar pel Barça la temporada 2003/04, va marcar una època com a futbolista del primer equip gràcies a la seva virtuositat, la seva màgia sobre la gespa i els seus gols.

En concret van ser 94 les dianes oficials marcades, repartides entre 70 a la Lliga, 4 a la Copa, 14 a la Champions, 4 a la Copa de la UEFA, 1 a la Supercopa d’Espanya i 1 al Mundial de Clubs.

Durant les cinc temporades que Ronaldinho va defensar la samarreta del Barça, el brasiler va disputar 207 partits oficials. El seu palmarès compta amb 1 Champions -la de la temporada 2005/06-, 2 Lligues i 2 Supercopes d’Espanya. A més, va aconseguir una Pilota d’Or (2005) i dos FIFA World Player (2004 i 2005).

Amb un somriure contagiós, la seva petjada al Barça va ser immensa. És considerat un dels artífex del ressorgiment futbolístic del Barça a principis del segle XXI. Tot un geni amb la pilota als peus que va permetre viure grans tardes i nits de glòria al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut