Josep Vives: “Les declaracions de Javier Tebas són inadmissibles”

Josep Vives: “Les declaracions de Javier Tebas són inadmissibles”

El portaveu del FC Barcelona demana al president de LaLiga que “se centri en la feina que sap fer” i que “deixi de fer valoracions personals”

El portaveu del FC Barcelona Josep Vives ha afirmat que les declaracions de Javier Tebas, president de LaLiga, en relació a la final de Copa del proper 21 d’abril al Wanda Metropolitano “són inadmissibles”. “Són impròpies d’algú que té la responsabilitat de tot un col·lectiu que representat tota la Lliga. Exigim que se centri en la feina que sap fer, que és gestionar econòmicament i comercialment l’organització en benefici de tots els seus integrants, i que s’abstingui absolutament de fer declaracions d’aquesta naturalesa”, ha afegit.

Cal recordar que Javier Tebas afirmava que caldria “sancionar i, per què no, fins i tot suspendre la final de Copa” en cas d’haver-hi xiulets a l’himne abans de la disputa del partit que es jugarà a l’estadi madrileny. “S’hauria d’aplicar el 155 dins del Wanda Metropolitano”, rematava Tebas.

Sobre les entrades: “El ritme ha estat prou bo”

Josep Vives també s’ha referit al ritme de venda d’entrades per a la final de Copa. “El ritme ha estat prou en aquests darrers dies i esperem tenir una bona afluència de socis, penyistes i afcionats en general al Wanda”, ha declarat.

Ha puntualitzat que “encara estem pendents de respondre tot un seguit de dubtes que ens han formulat els socis en els darrers dies, també de les agrupacions que farem i d’assignacions que encara hem de fer. És un procés que encara està obert i que tancarem ràpidament i quan es tanqui, podrem donar la xifra definitiva sobre les assignacions que haurem fet de totes les entrades”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut