Insígnies d’or per 50 anys de fidelitat al Barça

Insígnies d’or per 50 anys de fidelitat al Barça

El president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident Jordi Cardoner lliuren la insígnia d'or a un centenar de socis, entre els que ha assistit l’ex jugador Josep Maria Fusté

Josep Maria Bartomeu ha presidit el tercer acte de lliurament d’insígnies d’or als socis que es van vincular al Club l’any 1967, que s’ha celebrat aquest dijous 5 d’abril a l’Auditori 1899 del Camp Nou, i que també ha comptat amb la presència del  vicepresident primer, Jordi Cardoner.

Els màxims responsables del Club han estat els encarregats de lliurar la insígnia d’or i saludar i conversar amb cadascun dels socis que han assistit acompanyats de familiars i amics. El lliurament de les insígnies d’or s’ha dividit en aquesta ocasió en dues convocatòries, per evitar d’aquesta manera una llarga espera dels socis i els seus acompanyants.

Entre els socis guardonats, cal destacar la presència de l’exjugador blaugrana Josep Maria Fusté, que ha rebut la seva insígnia juntament amb la seva dona Isabel Serra. Tots dos es van fer socis el mateix dia, quan ell era jugador del Barça.

El president blaugrana ha agraït el suport dels socis i la seva constància durant aquests anys, i s’ha referit especialment a Josep Maria Fusté comentant que “ell ha tingut la sort de poder viure el Barça com a soci i com a jugador, fent realitat el somni que molts tenim de petits”.

Després de recollir la seva insígnia, Josep Maria Fusté ha manifestat que “com a esportista el meu millor record es quan vaig arribar al Club amb 12 anys, i com a soci, són totes les alegries que ens ha donat l’equip en els darrers anys”.

Josep Maria Bartomeu ha destacat en el seu parlament que “amb aquest acte, celebrem els vostres 50 anys de vinculació al Barça i us volem donar les gràcies perquè, en aquells moments difícils i en els quals ser del Barça no era massa ben vist pel règim que manava, vosaltres vau ajudar a superar les dificultats i a fer créixer el Club fins a convertir-se en un dels millors del món en tots els aspectes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut