Partit de tràmit abans de pensar en la Final Four d’ascens

Partit de tràmit abans de pensar en la Final Four d’ascens

L’UNES Barça rep aquest dissabte el CD Discaesports en l’últim partit de la fase regular abans d’afrontar la Final Four d’ascens a primera divisió

L’equip de la secció de bàsquet en cadira de rodes afronta aquest dissabte l’últim partit de la fase regular de la segona divisió. L’UNES Barça rebrà el CD Discaesports Fundación Rudy Fernández, el cuer de la lliga amb només una victòria, en el què ha de ser un partit de tràmit per al conjunt dirigit per Oriol Claret.

Acabar la lliga amb bones sensacions

Tot i que el partit de dissabte (a les 12.30 hores) serà intranscendent pel que fa  a la classificació, l’UNES Barça vol evitar sorpreses i acabar la lliga regular amb les millors sensacions possibles. A més, en cas d’una derrota inesperada del CAI situaria el Barça en primera posició un fet important de cara a les fases d’ascens.

Un cop finalitzat el partit, serà quan els blaugranes començaran a pensar en les fases d’ascens que es disputaran el 20 i 21 d’abril en les quals el més probables és que el Barça s’enfronti a l’UCAM Murcia (el primer classificat del grup 1) en les semifinals. Si la cosa es manté com fins ara, l’altre semifinal l’haurien de jugar el CAI i el Deporte Adaptado Bahia de Cádiz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut