Setmana d’èxode d’internacionals

Setmana d’èxode d’internacionals

Fins a 14 jugadors del Barça Lassa, a més del tècnic Xavi Pascual, s’han concentrat amb les respectives seleccions per disputar diversos partits amistosos

Aquesta setmana el Barça Lassa treballa sota mínims. Els blaugranes compten només amb tres jugadors del primer equip, ja que els altres 14 jugadors disponibles s’han concentrat amb les respectives seleccions, i alguns d’ells disputaran partits amistosos durant aquests dies. Així doncs, només Víctor Tomàs, Aleix Gómez i Wael Jallouz, a més del lesionat Lasse Andersson, treballen aquests dies a la Ciutat Esportiva amb el cos tècnic blaugrana, a excepció de Xavi Pascual, que també es troba amb el combinat de Romania.

Durant la setmana, diversos jugadors disputaran partits amistosos amb les respectives seleccions. El combinat espanyol serà el que més representants blaugrana tindrà, amb cinc. Gonzalo Pérez de Vargas, Raúl Entrerríos, Aitor Ariño, Valero Rivera i Viran Morros tindran una setmana plena d’actes amb els Hispanos i el dissabte disputaran un amistós contra Tunísia al Quijote Arena de Ciudad Real per celebrar la consecució de l’Europeu el passat mes de gener.

La selecció francesa també tindrà una nombrosa presència blaugrana, amb Dika Mem, Timothey N’Guessan i Yanis Lenne –Sorhaindo s’ha concentrat amb l’equip però no jugarà els partits. Els francesos disputaran la Golden League a Dinamarca contra l’equip amfitrió (dijous 5), Noruega (dissabte 7) i la Islàndia d’Aron Pálmarsson (diumenge 8).

Després dels partits internacionals, l’equip tornarà a la feina el proper dilluns amb només un dia per preparar el partit de Lliga Asobal contra el Bidasoa Irún al Palau Blaugrana. El matx es disputarà el dimarts 10 a les 20:30h, en el que serà el primer partit del Barça Lassa des que es va assegurar matemàticament el títol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut