FC Barcelona Lassa – Real Betis Energía Plus: Nova prova al Palau

FC Barcelona Lassa – Real Betis Energía Plus: Nova prova al Palau

Els blaugranes enceten una doble jornada de Lliga Endesa aquesta setmana rebent un Betis que es troba en la part baixa de la taula (dimecres 11, 20h)

El Barça Lassa rep aquest dimecres, a les 20h i en directe per Movistar+, el Real Betis Energía Plus, un rival que es troba en la part baixa de la taula i que té la necessitat de vèncer. També el Barça Lassa de Pesic, que es troba immers en la lluita per la segona posició de la Lliga Regular. Actualment els blaugranes son tercers amb un balanç de 18-8, a un triomf del Baskonia, que ocupa el segon lloc.

El rival

L’equip sevillà, amb un balanç de 7-19, compta amb un equip talentós i que en les últims setmanes ha incorporat un jugador que està sent clau: Askia Booker. El base nord-americà té una mitjana de 18,2 punts per partit i és una arma més de l’equip que dirigeix Óscar Quintana, que compta un cinc molt definit amb Ryan Kelly (14,7), Blake Schilb (11,8), Luke Nelson (8,9), Oderah Anosike (10 punts i 5,7 rebots) i el citat Booker. A més, no cal oblidar jugadors de refresc com Golubovic, Josep Franch, Alfonso Sánchez, Mikel Úriz, Cruz o Rade Zagorac.

El Barça

Busca la dinovena victòria de la temporada a la Lliga Endesa i vol tornar a vèncer al Palau després de sumar una gran victòria a la pista de l’Herbalife Gran Canària. Svetislav Pesic podrà comptar amb els mateixos jugadors del passat diumenge a Las Palmas i tindrà les baixes ja conegudes de Sanders, Séraphin i Marc Garcia, que segueixen recuperant-se de les seves lesions.

Les declaracions

Svetislav Pesic

“Les sensacions de l’equip són bones, vam jugar un partit dels que jo volia i en una pista complicada. Penso que la bona concentració, i la comunicació entre jugadors, va ser clau”

“El Betis, amb Booker, ha millorat molt. Han guanyat tres dels últims sis partits i van vèncer a Fuenlabrada, que no és fàcil. Han vençut a l’Unicaja també...tenen talent en atac i estan lluitant per quedar-se a la Lliga Endesa”.

Pierre Oriola

“Tenim bones sensacions, venim de fer una molt bona segona part a Las Palmas, i esperem tornar a guanyar al Palau. Ens trobem amb un equip que, tot i estar a la part baixa, ha canviat molt i vindran a fer-nos mal”

“És un equip molt anotador, amb punts a les mans, amb Booker, Schilb, Golubovic, Anosike...han guanyat partits importants i venen a Barcelona amb molt a guanyar i res a perdre”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut