Els playoffs de l’NBA 2018, amb sabor blaugrana

Els playoffs de l’NBA 2018, amb sabor blaugrana

Un total de set exjugadors del Barça Lassa disputaran el playoff pel títol de l’NBA a partir d’aquest dissabte

Set exjugadors del Barça Lassa prendran part, a partir d’aquest dissabte, en els play-offs pel títol de l’NBA. A més, tres s’enfrontaran en una de les eliminatòries de la conferència oest: Utah Jazz - Oklahoma City Thunder. Per tant, Ricky Rubio –que debutarà en un playoff– i Joe Ingles (Jazz), que compten amb un gran protagonisme i surten en el cinc inicial, es veuran les cares amb un Álex Abrines (Thunder) que acostuma a sortir des de la banqueta.

També a la conferència oest, els San Antonio Spurs de Pau Gasol, que han finalitzat la temporada regular en setena posició, jugaran contra els actuals campions, els Golden State Warriors, que han acabat segons.

Tres jugadors, a l’est

Tomas Satoransky, per la seva banda, disputarà per segona vegada consecutiva uns play-offs pel títol amb els Washington Wizards. L’equip de la capital dels Estats Units ha acabat en vuitena posició de la conferència est i jugarà contra els Toronto Raptors, que han finalitzat primers de la seva divisió i conferència.

Un altre exblaugrana, Ersan Ilyasova, jugarà els play-offs amb els Philadelphia 76ers, l’equip revelació de la temporada. Els Sixers han acabat en tercera posició la temporada regular. Finalment, Xavier Munford, amb els Milwaukee Bucks, també disputarà la post-temporada.

D’altra banda, cal recordar que altres exjugadors del Barça Lassa, com Marc Gasol (Memphis Grizzlies) i Mario Hezonja (Orlando Magic), també han participat aquest curs en l’NBA, però els seus equips no s’han classificat.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut