Jornada d’orientació i suport a persones en atur del districte de les Corts

Jornada d’orientació i suport a persones en atur del districte de les Corts

El FC Barcelona acull a l’Auditori 1899 unes xerrades que tenen com a finalitat la de motivar i ajudar persones del barri en la seva tasca de reincorporar-se a la vida laboral

L’Auditori 1899 del Camp Nou ha acollit aquesta setmana una jornada d’orientació i ajuda dirigida a persones en atur del barri de les Corts, que han organitzat conjuntament el FC Barcelona i el districte de les Corts.

Els assistents a aquesta jornada han estat persones sense feina, que, a causa de la situació que estan vivint, es poden trobar desmotivades i amb l’autoestima baixa, i que necessiten una motivació per tal que puguin reincorporar-se a la vida laboral. Amb aquest objectiu, el FC Barcelona ha organitzat aquest acte, amb una sèrie de ponències que han tingut la finalitat d’ajudar en temes relacionats amb la motivació, l’autoestima, la confiança, el positivisme, la imatge o la preparació de currículums i entrevistes de feina.

La jornada cal emmarcar-la també en la col·laboració que existeix entre el FC Barcelona i el districte de les Corts en diferents aspectes de la vida social, i que en aquest cas s’ha fet efectiva a partir de la mesura de govern de corresponsabilitat social dels clubs esportius del districte de les Corts. Segons comenta Josep Maria Comorera, de la Direcció de Serveis a les Persones i al Territori del districte de les Corts, “a partir d’aquesta mesura, des del districte es va demanar a les entitats esportives que proposessin accions d’impacte social amb diferents col·lectius, i el FC Barcelona va proposar aquesta jornada d’orientació i suport a les persones en atur”.

Quatre ponències

L’acte ha consistit en quatre xerrades en què han participat Carles Cendrós, director de Recursos Humans del FC Barcelona; Carles Folguera, exjugador d’hoquei patins, pedagog i actual director de la Masia 360; Octavi Tarrés, exjugador d’hoquei patins i actual Product Manager de Basket-Seccions FC Barcelona, i les representants de l’empresa d’ocupació Randstad, Laura Sancho i Carolina Sierra.

Carles Folguera i Octavi Tarrés han exposat diferents experiències personals en què s’han anat trobant al llarg de la seva carrera esportiva i han destacat els valors de l’esport, com uns fonaments importants a l’hora d’afrontar la vida en societat.

Les idees que tots els ponents han volgut transmetre han estat que tirar endavant depèn en gran mesura de la pròpia voluntat, que mai cal donar-se per vençuts, que es tinguin confiança amb les pròpies capacitats, que es fomentin les relacions i que no es tinguin mai por ni vergonya de rebre l’ajut d’aquells que et poden ajudar. La capacitat per adaptar-se als canvis, la priorització dels temes que interessen i adoptar sempre aquelles actituds més positives han estat altres aspectes que s’han exposat a la jornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut