“Amb to positiu” a l’últim tram de la temporada

“Amb to positiu” a l’últim tram de la temporada

L’entrenador Fran Sánchez i Élise Bussaglia, optimistes abans de visitar diumenge el Betis
Després de l’aturada per seleccions, aquest divendres el Barça Femení ha completat el segon entrenament al complet i penúltim abans de visitar el Betis el diumenge. Abans de la sessió, l’entrenador Fran Sánchez i l’internacional francesa, Élise Bussaglia, han atès els mitjans. Això és el que han dit:

Les declaracions de Fran Sánchez

“El Betis està fent una gran temporada, esperem que sigui un partit difícil. Està demostrant que intenta jugar a futbol, que se sent còmode amb la pilota i és valent. Intenta fer un futbol ofensiu i està demostrant que és capaç de fer-ho bé”.

“Ens juguem tres punts, però en el moment de temporada que estem sí que és veritat que és un partit molt important. L’objectiu és guanyar tots els que ens queden, sobretot centrar-nos molt en la nostra feina”.

“L’equip està afrontant aquest últim tram de la temporada amb il·lusió, amb ganes d’intentar acabar de la millor manera possible, amb un to molt positiu”.

“Tenim bastant assimilat que després d’aquestes aturades per seleccions hi ha jugadores que venen amb molts minuts, però en general totes estan bé i amb ganes de participar diumenge”.

Les declaracions d’Élise Bussaglia

“Serà un partit difícil, però nosaltres estem a punt i ho hem de fer bé perquè volem guanyar”.

“El camp i el rival són difícils. Hem vist que el partit de l’any passat el partit va ser complicat per al Barça. Ho sabem i intentarem fer-ho millor aquest any”.

“Sabem que ara l’Atlètic està per davant, però també que en el futbol res és definitiu, ho hem vist aquesta setmana. Crec que podem creure en les nostres opcions i ho donarem tot”.

“A l’esport l’única obligació és donar-ho tot, el millor que puguis donar per al teu equip i al club. Volem guanyar tots els partits, però el més important és donar el millor de nosaltres i, si ho fem, podem creure en nosaltres”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut