Els gols de Messi contra els equips italians

Els gols de Messi contra els equips italians

El crac blaugrana ha fet un total de 12 dianes contra el Milan, la Roma i la Juventus a la Lliga de Campions

Encara no se sap si Leo Messi rebrà l'alta i jugarà a San Siro aquest dimarts però el que està clar és que a Itàlia és un jugador temut. És especialista en fer-li gols als conjunts de la Sèrie A. En la seva dilatada trajectòria, plena d’èxits i de rècords, ha disputat 21 partits contra equips italians i, lògicament, ha engreixat la seva estadística de gols anotats.

En total, l’argentí ha aconseguit 12 gols repartits en set partits, tot i que li va costar veure porteria per primera vegada, ja que va necessitar sis enfrontaments previs per fer-ne el primer. Després de jugar contra l'Udinese i l'Inter, el novembre del 2011 va aconseguir marcar contra l'equip italià que es convertiria en la seva víctima preferida, l’AC Milan, conjunt al qual li ha foradat la porteria en vuit ocasions. Els altres dos equips que han sofert l’olfacte golejador del crac culer són la Roma i la Juventus (dos gols a cadascú).

En la memòria queden les dues dianes que li va fer al Milan la temporada 2012/13, després d’una espectacular remuntada blaugrana als vuitens de final de la competició, on els culers van acabar guanyant per 4-0. En aquest vídeo, podràs gaudir dels millors gols de Messi contra els equips italians a la Champions League. No te’l perdis!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut