Sergio rep l’alta mèdica i entra en la convocatòria del Barça – Roma

Sergio rep l’alta mèdica i entra en la convocatòria del Barça – Roma

El migcampista de Badia del Vallès és la principal novetat en la llista de convocats per a l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions

El FC Barcelona ja ho té tot a punt per rebre la Roma al Camp Nou, en l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. L’equip que entrena Ernesto Valverde, després d’aconseguir remuntar contra el Sevilla i aconseguir un bon empat a la Lliga (2-2), torna a pensar en Europa amb l’objectiu de rascar un resultat positiu per a la tornada, que es jugarà a territori italià.

Per a aquest partit, Ernesto Valverde ha decidit convocar 18 futbolistes, on Sergio Busquets és la principal novetat després de superar la lesió que es va fer contra el Chelsea.

Digne segueix sent baixa mèdica, Coutinho no està inscrit i Yerry Mina i Aleix Vidal no jugaran per decisió tècnica. Així doncs, la llista la formen Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Dembélé, Paulinho, Alcácer, Jordi Alba, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti i Vermaelen.

Últim entrenament abans del duel

Abans de donar a conèixer la llista de convocats, el primer equip ha realitzat la darrera sessió d’entrenament a la Ciutat Esportiva. El Camp Tito Vilanova ha albergat una jornada que ha comptat amb tots els futbolistes disponibles del primer equip, i que ha servit per ultimar els darrers detalls del Barça – Roma. Adrià Ortolá i Carles Aleñá, del Barça B, també s’han exercitat amb els de Valverde.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut