Hat-trick per situar-se Bota d’Or

Hat-trick per situar-se Bota d’Or

El crac argentí signa tres gols que el situen al capdavant dels màxims golejadors de les Lligues europees, empatat amb l’egipci Mohamed Salah (Liverpool)

Lionel Messi apunta a una nova Bota d’Or. El crac argentí ha signat un hat-trick contra el Leganés que fa que s’enfili fins als 29 gols a la Lliga, els mateixos que porta l’egipci Mohamed Salah (Liverpool). Tots dos comparteixen ara la primera posició en la classificació per la Bota d’Or que el ‘10’ blaugrana ja ha guanyat quatre cops.

De ben a prop els segueixen l’italià Ciro Immobile (Lazio) i el polonès Robert Lewandowski (Bayern Munic), amb 26 gols cadascun. Amb aquesta situació la lluita per la Bota d'Or està més disputada que mai.

Pel que fa al Pitxitxi, Lionel Messi amplia diferències amb el seu company Luis Suárez i amb Cristiano Ronaldo, tots dos igualats amb 22 gols.

40 hat-tricks amb el Barça

Els tres gols contra el Leganés suposen el 40è hat-trick de Lionel Messi amb el Barça. En porta 29 a la Lliga, tres dels quals signats aquesta mateixa temporada. Suma 39 gols aquest curs i un total de 546 amb el FC Barcelona.

Xifres de llegenda per a un futbolista de rècord... que pertany a un equip que també és de rècord: el Barça ha igualat els 38 partits consecutius sense perdre a la Lliga que també havia assolit la Reial Societat ara fa gairebé quatre dècades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut