Ernesto Valverde: “Encara tenim molt a guanyar”

Ernesto Valverde: “Encara tenim molt a guanyar”

El tècnic blaugrana ha destacat la importància de sumar els tres punts contra el València per tal d’estar més a prop del títol de Lliga i assolir els reptes que queden pendents

Ernesto Valverde ha estat clar en roda de premsa: “La derrota contra la Roma va ser una decepció, però encara tenim moltes coses per guanyar. Hem de pensar a guanyar el següent partit i connectar-nos amb l’ajuda del públic”. Al mateix temps, el preparador barcelonista ha destacat la importància de continuar sumant a la Lliga per tal d’apropar-se a l’objectiu de conquerir el títol: “Ens queden set partits i necessitem 10 punts. No ens podem quedar a casa per haver perdut un partit. Hem de guanyar demà i ens quedarien set punts per ser campions”.

Preguntat pel València, el rival dels blaugranes d’aquest dissabte a partir de les 16.15 hores al Camp Nou, el tècnic blaugrana ha advertit del gran moment de forma del conjunt de Marcelino: “Espero el mateix València de sempre. Porten una ratxa extraordinària amb un sistema que els està duent un gran èxit. No tenen res a perdre. És un equip que està fent una gran temporada”.

Preguntat per l’estat físic de l’equip, Valverde ha assegurat que l’equip es troba bé a banda de les lesions: “Des del punt de vista físic ens trobem bé per afrontar el tram final”, ha sentenciat l’entrenador blaugrana en la prèvia d’un partit que pot donar al Barça el rècord de jornades sense conèixer la derrota en Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut