La convocatòria per rebre el València

La convocatòria per rebre el València

Ernesto Valverde ha donat a conèixer la llista de 18 convocats per rebre el València al Camp Nou en la 32a jornada del campionat de Lliga

Torna la Lliga. Després de l’eliminació a la Lliga de Campions, el FC Barcelona se centra en la Lliga, competició on es manté líder invicte i amb l’opció de superar el rècord de 38 jornades seguides invicte de la Reial Societat. Els culers van igualar la ratxa dels bascos la passada jornada davant el Leganés, i ara tindran l’opció de superar-la davant el València al Camp Nou (16.15 hores), en el matx corresponent a la 32a jornada del campionat.

Per a aquest partit, Ernesto Valverde no podrà comptar amb Ivan Rakitic i Digne, que són baixa, i a més queden fora Aleix Vidal i Yerry Mina per decisió tècnica. Així doncs, la llista de 18 jugadors convocats és la següent: Ter Stegen, Cillessen, N. Semedo, Piqué, Sergio, Denis Suárez, A. Iniesta, Suárez, Messi, O. Dembélé, Coutinho, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, S. Roberto, André Gomes, Umtiti i Vermaelen.

Darrera sessió preparatòria

Aquest divendres, just abans de saber la llista de convocats i de la roda de premsa d’Ernesto Valverde, els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat p Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una sessió on també hi han estat els jugadors del Barça Carles Aleñá i Adrià Ortolá, en el que ha estat el darrer entrenament abans de rebre el València.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut