Un escalfament ple de xuts al pal

Un escalfament ple de xuts al pal

En la prèvia del Barça-Roma al Camp Nou, els cracs culers van posar a prova la seva precisió i punteria provant llançaments a porta, però diverses pilotes van acabar al pal. No et perdis el següent vídeo!

Els cracs del FC Barcelona destaquen per tenir una precisió inigualable amb la pilota als peus. La gran qualitat que atresoren els futbolistes barcelonistes es demostra partit rere partit, però també als entrenaments i, com en aquest cas, als escalfaments. En el següent vídeo, els jugadors culers posen a prova la seva punteria amb llançaments a porta, els quals gran part d’ells acaben tocant al pal, a l'escalfament previ al duel d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra la Roma.

Una gran exhibició oferta pels cracs culers, que demostra que també hi ha espectacle abans dels partits. Així doncs, els aficionats que arriben uns minuts abans als partits poden gaudir dels escalfaments dels cracs barcelonistes sobre la gespa del Camp Nou amb grans exhibicions com aquesta. No et perdis el següent vídeo i descobreix qui colpeja més al pal!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut