El resum del triomf contra la Roma

Repassa les accions més destacades, on els gols en pròpia porteria de De Rossi i Manolas i els gols de Piqué i Luis Suárez donen un bon avantatge als blaugranes per al partit de tornada a Roma, tot i la diana de Dzeko

El FC Barcelona ha obtingut un bon avantatge en el partit d’anada dels quarts de final contra la Roma (4-1). Els homes d'Ernesto Valverde han buscat el gol i, abans del descans, han trobat el premi a la insistència. Un gol en pròpia porteria de De Rossi després d'una bona jugada blaugrana ha permès al Barça anar per davant al final de la primera meitat.

Els gols de Manolas (min 57) i Piqué (min 59) han aplanat el camí dels culers cap al triomf final. I és que els de Valverde dominaven la pilota, però la Roma arribava amb ocasions perilloses. En una d’aquestes aproximacions, el conjunt italià ha retallat diferències amb una diana de Dzeko en el minut 79. Amb el 3-1, Luis Suárez ha arrodonit el marcador amb el definitiu 4-1, que deixa els blaugranes per davant per al partit de tornada a Roma. No et perdis les millors accions del matx!