El FC Barcelona afronta vuit partits amb dos títols en joc

El FC Barcelona afronta vuit partits amb dos títols en joc

Eliminat a Europa, el FC Barcelona continua aspirant a un doblet de Lliga i Copa que només s’ha aconseguit set cops a la història del Club

El FC Barcelona va patir aquest dimarts a Roma un cop dur. L’eliminació a la Lliga de Campions deixa els homes d’Ernesto Valverde sense un dels tres objectius marcats a l’inici del curs. La temporada, però, continua tenint un parell d’al·licients molt i molt atractius que caldrà afrontar a partir d’aquest mateix dissabte. La Lliga i la Copa es decidiran en vuit partits. Només set cops a la història del Club s’ha assolit un doblet així.

La Lliga, a 10 punts

El títol que més a tocar té el Barça és el de Lliga. Amb 11 punts d’avantatge respecte a l’Atlètic de Madrid, el segon classificat, el conjunt blaugrana en tindria prou sumant-ne 10 més en el que queda de curs. Esperen el València i el Celta en els propers sis dies i, un cop passada la final de Copa, el Deportivo, el Reial Madrid, el Vila-real, el Llevant i la Reial Societat.

Cal recordar que el FC Barcelona no ha perdut cap partit en tota la Lliga i que ha igualat el rècord històric de la Reial Societat a la competició, establert en 38 partits consecutius sense perdre. Guanyar-la suposaria la setena Lliga culer en 10 anys.

La quarta Copa consecutiva?

Entre aquests vuit partits de Lliga hi figura la final de la Copa del Rei contra el Sevilla, que es disputarà el proper 21 d’abril al Wanda Metropolitano. Serà la cinquena final consecutiva per a un Barça que buscarà continuar ampliant el seu palmarès: ara mateix és el Rei de Copes i buscarà assolir a Madrid el seu 30è títol a la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut