El resum d’un triomf històric contra el Leganés

Repassa les accions més destacades, on un hat-trick de Leo Messi ha servit per sumar una nova victòria i igualar la ratxa de 38 jornades sense conèixer la derrota en Lliga tot i el gol de El Zhar

Sense fre. Així s’ha mostrat una jornada més el FC Barcelona amb un nou triomf en la Lliga i amb una actuació estel·lar de Leo Messi amb un hat-trick. Tres punts que serveixen als de Valverde per sumar la jornada número 38 sense conèixer la derrota i igualar la fita assolida per la Reial Societat de les temporades 1978/79 i 1979/80.

Dues dianes de Messi, la primera d’elles de falta directa, ha servit als blaugranes per marxar al descans per davant en el marcador. Una diferència que s’ha ampliat amb un nou gol del crac argentí al minut 31 per situar al 2-0 abans del descans. A la represa, El Zhar ha retallat diferències, però novament Leo Messi ha situat el definitiu 3-1. No et perdis les millors accions d’un partit per al record!