El nou Estadi Johan Cruyff

El nou Estadi Johan Cruyff

12:16PM dijous 07 de juny

L’estudi Batlle i Roig Arquitectes va ser el guanyador del concurs per al nou Estadi Johan Cruyff, que es construirà a la Ciutat Esportiva, amb un pressupost de 12 milions per a la construcció, incloent-hi el nou Estadi Johan Cruyff, l'aparcament i la urbanització exterior del nou Estadi Johan Cruyff. L’aspecte del nou Estadi Johan Cruyff es va conèixer el 26 de maig del 2015.

L’estudi Batlle i Roig Arquitectes, que ja va participar en la definició arquitectònica de la Ciutat Esportiva, ha projectat un nou Estadi Johan Cruyff adaptat als requeriments del concurs. Tindrà una capacitat per a 6.000 espectadors, adaptat a la categoria III de UEFA, amb grades cobertes, un aparcament de 600 places i una operativa de funcionament independent de la Ciutat Esportiva. 

LES CLAUS DE LA PROPOSTA GUANYADORA

Va imposar-se en el concurs perquè, arquitectònicament, presentava la proposta d’escala més apropiada per a les necessitats del FC Barcelona, complia amb els temps i costos requerits, gaudia d’un disseny integrat de 360º per millorar l’ambient dins l’estadi, comptava amb un edifici de tribuna potent i tenia un disseny versàtil per augmentar la grada en el futur.

A més, complia amb requisits necessaris, tant en qüestions mediambientals (certificació energètica, reduir el manteniment, energia fotovoltaica) com econòmiques (processos constructius eficients i oportunitats de patrocini).

Per acabar, es va valorar el seu equip professional, amb integrants especialitzats en BIM, paisatgisme i façanes, així com la documentació presentada, la més desenvolupada, completa i rigorosa.

 

Força Barça
Força Barça
Tanca l'article