Èxit rotund de la 5a edició del torneig ‘Enganxa’t als bons hàbits’

Èxit rotund de la 5a edició del torneig ‘Enganxa’t als bons hàbits’

Un total de 24 equips de nois i noies de 12 a 18 anys van participar en aquest torneig que pretén inculcar l'adquisició dels bons hàbits

Un total de 250 nois i noies van participar en el 5è Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 ‘Enganxa't als bons hàbits’ el dissabte 14 d’abril, organitzat per la Penya Blaugrana Sant Cugat i l'empresa Teampartners, amb el patrocini de les Escoles Universitàries Gimbernat.

Els 250 participants es van repartir en 24 equips i 2 torns. Els 12 equips compresos d’alumnes de 1r a 3r d'ESO van jugar a les instal·lacions del ZEM Guinardera de 9 a 12 de la nit, i els de 4t d’ESO a 2n de Batxillerat van jugar en un segon torn, de les 10 de la nit a la 1 de la matinada al Camp Municipal de Can Magí.

L’'Enganxa’t als bons hàbits' és una activitat esportiva, lúdica i formativa adreçada a nois i noies de 12 a 18 anys de Sant Cugat del Vallès amb l’objectiu d’inculcar-los l'adquisició de bons hàbits. Un esdeveniment que ha resultat exitós en les seves cinc edicions i ja s’ha convertit en un referent entre els joves santcugatencs.

Tots els equips van participar en els tallers de sensibilització dels bons hàbits que l’empresa ‘1 segon’ va dissenyar específicament per a aquesta activitat. Els tallers van girar al voltant de les begudes energètiques, els còctels sense alcohol, la visió distorsionada, la gestió de l’expectativa i la frustració i el menú conscient.

El 5è Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 'Enganxa't als bons hàbits' forma part del programa d'activitats de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018 i va ser possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat i del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut