El filial, a tres punts de la tercera Lliga consecutiva!

El filial, a tres punts de la tercera Lliga consecutiva!

Un altre ple de triomfs al planter, amb el Femení B amb el títol a tocar a falta d’una jornada
Cap de setmana triomfal i farcit de gols al planter del futbol femení blaugrana. Entre tots, destaca l’èxit del Femení B, que el situa a només tres punts de proclamar-se campió de Segona Divisió per tercera jornada consecutiva.

Llevant Les Planes – FCB B (0-5)
Pletòric final de la temporada de les noies dirigides per Jordi Ventura. Davant d’un contrari de la part baixa de la classificació i molt tancat, el filial es va mostrar intractable i va encarrilar el triomf amb un futbol elaborat i amb gols en pròpia porta, Anna Torrodà i Laia Muñoz, en una primera mitja hora letal. A la segona part, Laura Martínez i Sara Ismael van posar la cirereta. D’aquesta manera, si el Barça B guanya l’última jornada serà campió de la Segona Divisió per tercera temporada consecutiva. El duel definitiu serà diumenge al migdia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant del Sant Gabriel.

DAMM – Juvenil-Cadet (1-3)
Molt meritori va ser el triomf del conjunt dirigit per Kiko Meléndez, que segueix amb el seu creixement imparable des de l’inici de curs. Laura Linares, Bruna Vilamala i Viktoria Adrianova van segellar una victòria que permet les blaugranes atrapar el rival a la segona posició i superar-lo pel millor ‘goal average’ particular. Quan queden vuit jornades per al final de la Lliga, el Barça és a set punts de l’Espanyol, que ha jugat un partit més.

Viladecans – Infantil-Aleví (4-9)
El quadre que entrena Jesús López va tancar la Lliga amb un festival anotador. En un duel equilibrat i ple d’alternatives al primer temps, el triomf es va acabar decantant cap a les visitants a la segona meitat. Naiara Tarifa (3), Ylenia Estrella (2), Andrea Cano (2), Aina Roman i Noah Bezis van ser les realitzadores culers. Així, l’equip completava un final digne de la bona temporada realitzada tant a nivell de resultats com de formació: 20 victòries en 22 partits, amb 128 gols a favor i 37 en contra. El Barça ha acabat la Lliga segon, a sis punts de l’Espanyol.

Aleví-Benjamí – Mollet (15-0)
També van concloure el campionat les benjamines del Club. Ho van fer amb una golejada a la Ciutat Esportiva davant del cuer. Totes les jugadores de camp van veure porteria: Aicha Camara (3), Celia Segura (2), Martina Pubill (2), Noa Jiménez (2), Andrea Cano (2), Martina González, Daniela Arbiol, Gadea Blanco i Lorena Cubo. Les xifres definitives parlen per si soles: 18 victòries i dues derrotes, i és l’equip màxim golejador (177) i el menys golejat (17). Les de Pablo Álvarez han estat segones, a quatre punts de l’Espanyol. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut