Els detalls del dispositiu per a la final de la Copa

Els detalls del dispositiu per a la final de la Copa

A continuació, repassem els acords que ha pres la Junta Directiva del FC Barcelona, reunida aquest dilluns en sessió ordinària a les instal·lacions del Camp Nou

A cinc dies de la celebració de la final de l’edició d’aquest any de la Copa del Rei, la Junta Directiva del FC Barcelona ha estat informada dels preparatius del dispositiu que el Club implementarà a Madrid per atendre i cobrir les necessitats dels més de 23.000 aficionats barcelonistes que es desplaçaran per viure-la en directe.

La Junta Directiva ha valorat positivament que les mesures que s’han pres per lluitar contra el frau en el procés de venda de les entrades, han permès que tots els socis del Club que han volgut assistir a la final, hagin tingut la possibilitat d’aconseguir una entrada.

Aquesta setmana el Club treballarà intensament en el dispositiu que s’instal·larà a Madrid, al Pavelló número 2 d’IFEMA, per fer el lliurament de totes les entrades. El divendres dia 20, l’horari de recollida serà de les 12.00 a les 22.00 h, mentre que el dissabte dia 21, l’horari serà de les 9.00 a les 20.00 h. Recordem que totes les entrades són nominals; que es lliuraran juntament amb la polsera corresponent al soci assignat que n’hagi fet la compra, i que caldrà identificar-se amb DNI o passaport.

Des del Club es recomana que no s’esperi a última hora per recollir les entrades, i que els socis portin també el seu carnet, ja que d’aquesta manera el procés d’identificació serà molt més àgil. Els menors que tinguin una entrada assignada també l’hauran de passar a recollir personalment acompanyats del pare, mare o tutor legal. No es lliurarà cap entrada a qui no en sigui el titular, i no es retornarà l’import de les entrades no recollides.

Com cada any, el FC Barcelona instal·larà una Fan Zone amb l’objectiu d’amenitzar i de fer viure amb intensitat la prèvia de la final a tots els aficionats. Sota el lema Tots units fem final, aquest any s’ubicarà a la confluència entre el carrer Sofia i el passeig Ginebra, a poc més d’un quilòmetre de l’estadi Wanda Metropolitano, i molt a prop de l’estació de metro de Las Rosas. En aquest espai, absolutament accessible i adaptat a tothom, es podrà gaudir de moltes activitats lúdiques, amb un escenari on s’hi faran diverses actuacions, i amb un servei de restauració amb capacitat per atendre les necessitats de tots els seguidors. La Fan Zone estarà oberta durant tot el dissabte, des de les 10.00 fins a les 18.30 hores.

A més, la Junta Directiva del FC Barcelona, reunida avui en sessió ordinària a les instal·lacions del Camp Nou, ha pres els acords següents:

Acord de ciutat sobre l’Espai Barça

La Junta Directiva ha expressat la seva satisfacció per l’ampli consens dels grups municipals de l’Ajuntament de Barcelona, per l’anunci de l’aprovació de la reordenació urbanística que permetrà impulsar el projecte de l’Espai Barça. Aquest anunci es formalitzarà en la proposta de modificació del pla general metropolità (MPGM), que se sotmetrà a aprovació al Plenari del Consell Municipal del proper 27 d’abril, abans d’elevar-se a l’aprovació definitiva de la Subcomissió d’Urbanisme de Barcelona, organisme dependent de la Generalitat de Catalunya.

En aquest sentit, la Junta Directiva del FC Barcelona reitera el seu agraïment a l’equip de govern, al conjunt de les forces polítiques amb representació al consistori, als veïns, als socis del Club, i a totes aquelles persones que han intervingut en aquest acord de ciutat, per la seva col·laboració i per les seves aportacions a un projecte que resultarà molt beneficiós per als ciutadans i ciutadanes de Barcelona, per als veïns de l’entorn i per al Club.

Les obres de l’Espai Barça ja van començar a l’àmbit de Sant Joan Despí, amb la construcció del nou estadi Johan Cruyff. Les obres circumscrites a l’àrea de les Corts està previst que comencin a l’estiu del 2019. Aquest mateix estiu, a banda del projecte de l’Espai Barça, ja es faran obres de manteniment i de seguretat al recinte del Camp Nou, amb una inversió de deu milions d’euros.

Nova reglamentació per a la UEFA Champions League 2018-2021

La Junta Directiva del FC Barcelona ha estat informada de les novetats que presenta la reglamentació de la UEFA Champions League per al nou cicle 2018-2021.

A partir de la temporada vinent, la quantitat que ingressaran els clubs que participin a la UEFA Champions League s’incrementarà en un 30%. Aquest increment serà encara més alt per als clubs amb millors resultats a la competició durant els últims deu anys, gràcies al nou criteri de repartiment que s’ha aprovat per a aquest cicle.

En l’àmbit del control econòmic dels clubs, de la transparència en la gestió, i del fair play financer, els canvis introduïts per a aquest nou trienni són especialment rellevants. Així, els clubs estaran obligats a publicar les seves auditories als seus webs respectius; hauran d’harmonitzar els seus principis comptables; i el seu deute net no podrà superar el límit dels seus beneficis anuals multiplicats per set.

Des del punt de vista competitiu, els canvis més destacats impliquen que els jugadors fitxats durant la finestra d’hivern puguin ser inscrits per disputar la UEFA Champions League amb el seu nou club, tot i haver disputat la fase de grups amb un altre equip; que els quatre primers classificats de les quatre grans lligues continentals (Alemanya, Anglaterra, Itàlia i Espanya) es classificaran directament per a la fase de grups; i que els nous horaris fixats per a aquesta fase, seran les 18.55 h i les 21.05 h.

Aquests canvis han estat acordats en el marc del Comitè Europeu de Competicions de Club, i de l’ECA, l’organisme que aplega tots els clubs d’Europa, i en què el FC Barcelona exerceix un lideratge destacat, amb la presència del president del Club, Josep Maria Bartomeu, al seu comitè executiu.

Arxiu de la querella interposada pel cas dels columbaris del Camp Nou

La Junta Directiva ha estat informada del sobreseïment lliure del  FC Barcelona i del seu president, Josep Maria Bartomeu, per un presumpte delicte d’estafa, arran del contracte per a la instal·lació i explotació d’uns columbaris al recinte del Camp Nou. En la interlocutòria dictada pel Jutjat d’Instrucció 7, de Barcelona, s’afirma que dels fets provats i dels documents aportats a la causa, es dedueix que no existeix cap mena d’engany per part del Club, ni s’aprecia cap mena d’il·lícit penal en la seva actuació.

El Jutjat aprecia l’existència de mala fe en el querellant, que va admetre que havia sol·licitat una quantitat econòmica al Club a canvi de no interposar aquesta querella, per la qual cosa l’ha condemnat a pagar el 50% de les costes generades al FC Barcelona en aquesta instància.    

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut