La Barça Fan Zone estarà ubicada a la confluència entre el passeig Ginebra i el carrer Sofia
Horari Fan Zone: De 10.00 h a 18.30 h

  • Accés lliure i gratuït, sense necessitat d'entrada.
  • Accés habilitat per a persones amb mobilitat reduïda  

Com s'hi arriba

Metro
Línia 2, estació Las Rosas.

Llançadores IFEMA - Fan Zone
S’ha previst un servei de llançadores, amb el mateix horari que l’entrega d’entrades des d'IFEMA a la Fan Zone. Aquest servei estarà obert a tot el públic que vingui a recollir entrades. Les llançadores descarregaran la gent, al mateix passeig Ginebra, situat just davant de la Fan Zone. En el cas que hagi gent que vulgui fer ús d’aquest servei en sentit invers, també el podrà utilitzar; però les llançadores no estaran parades esperant gent, sinó que descarregaran i carregaran en el cas que hi hagi gent esperant, i retornaran a IFEMA.

Distribució de la Fan Zone

Zona Restauració Estrella Damm
Hi haurà una zona coberta i una zona descoberta amb mobiliari on es podrà descansar i gaudir dels àpats i begudes que se serviran a les dues barres disponibles.
A més, també hi haurá una zona per poder carregar els mòbils.

Zona Chill-Out Coca-Cola
Espai amb food trucks, taules i cadires i zona d’ombra. En aquest espai es podran trobar diverses activitats com futbolins, caricaturistes i pintacares.
Els food trucks es trobaran repartits per tota la Fan Zone.

Escenari Barça TV
El programa especial de Barça TV tindrà com a punt neuràlgic l’escenari de la Fan Zone. El programa s’emetrà íntegrament des de l'escenari de la Fan Zone durant més de 6 hores, i es comptarà amb una gran pantalla en la que es podran visualitzar tot tipus de vídeos o connexions en directe amb altres punts d’interès.

Per l’escenari hi haurà una programació continuada durant tot el dia amb la participació de personalitats de renom. Destaquem la visita dels Barça Legends Chapi Ferrer, Javier Saviola, Quique Estebaranz i Sánchez Jara, entre d'altres;  actuacions d'animació diverses com la batucada del Barça, visites d’actors, artistes i periodistes, com la participació d'Andreu Buenafuente, la cantant Lorena Gómez o el Mago Pop, que ens visitarà especialment per a l'ocasió. 

Així mateix, hi haurà entrevistes, concursos amb el públic assistent i les actuacions musicals del grup Pepet i Marieta o de  La Mala Rodriguez, que ens farà gaudir i ballar al ritme de dues sessions musicals com a DJ amb el suport del nostre patrocinador Deezer.

Els ja coneguts i populars presentadors de Barça TV conduiran tota la jornada des del mateix escenari, interactuant amb els convidats especials i amb tots els fans i assistents a la festa prèvia a la gran final.

Zona d'activitats
Ubicades a prop de l’accés, es podrà gaudir d’activitats lúdiques de la mà dels patrocinadors del Club com ara Caixabank, entre d'altres, així com de la Fundació Barça. Es trobaran punts per fer-se fotografies i selfies, música itinerant, pintacares i altres sorpreses. També s’habilitarà un punt de venda de producte Barça perquè els aficionats puguin emportar-se un record i puguin comprar material i roba Barça.

Serveis generals
Es disposarà d’un punt d’informació per atendre socis i visitants, així com espais i serveis habilitats per a persones amb mobilitat reduïda, i un punt d’atenció mèdica d’urgència.

Accessibilitat (Mobilitat reduïda)

La Fan Zone tindrà certes àrees acondicionades per a persones amb mobilitat reduïda vetllant per l’accessibilitat mínima requerida, basada en els següents punts:

- Punts Entrada/Sortida a la Fan Zone des del carrer sense obstacles.
- Punt d’Informació accessible per a cadires de rodes.
- Zona Descans coberta amb accés habilitat i espai reservat per a cadira de rodes.
- Punt de connexió per a càrrega de cadires de rodes elèctriques.
- Passarel·la de pas específica per a cadira de rodes des del Punt d’Informació, per tal de permetre el pas per sobre la zona de grava a una de les dues barres de bar.
- Una part específica de la barra de bar connectada amb la passarel·la de pas, a l'alçada i tipologia per a punt de venda a persones amb cadira de rodes.
- Serveis WC específics i reservats per a aquest col·lectiu.