FCBDesplaçaments trasllada 3.800 seguidors a la final de Copa

FCBDesplaçaments trasllada 3.800 seguidors a la final de Copa

Sis trens i 25 autocars configuren el transport d’aficionats que gestionarà l’àrea de viatges del Club per assistir a la final de la Copa del Rei de Madrid

Per poder assistir en directe a l’estadi Wanda Metropolitano de Madrid a la fina de Copa que enfrontarà aquest dissabte el Barça i el Sevilla, FCBDesplaçaments traslladarà un total de 3.800 seguidors del FC Barcelona, que tenen la possibilitat de viatjar amb tren o amb autocar el mateix dia del partit i tornar a Barcelona un cop acabada la final. Majoritàriament l’opció del tren ha estat l’escollida pels seguidors, i un total de 2.400 es desplaçaran a Madrid amb un dels sis trens AVE que ha programat FCBDesplaçaments, mentre que l’opció d’anar amb els 25 autocars que s’organitzen ha estat escollida per 1.400 seguidors.

Sortida de sis trens

FCB Desplaçaments disposarà dissabte de sis trens per a aquest trasllat a Madrid. Un d’ells sortirà de Girona a les 8.11 h, amb una aturada a Barcelona-Sants, per prosseguir seguidament el viatge fins a Madrid. Els horaris de les sortides dels trens de l’estació de Sants de Barcelona seran a les 7.25 h, 08.00 h, 08.25 h, 09.00 h i 10.00 h. Un d’aquests tres també recollirà aficionats a Tarragona i Lleida.

Als seguidors que viatgen amb FCBDesplaçaments se’ls entregarà una targeta de transport públic d’un dia per moure’s per Madrid, a més de disposar d’un servei de llançadores que els podrà traslladar de l’estació fins a l’IFEMA per recollir les entrades. Un cop acabat el partit disposaran de les mateixes llançadores per dirigir-se novament a l’estació de tren, o bé traslladar-se a Atocha en metro, per iniciar posteriorment el viatge de retorn a Barcelona.

Autocars des de les quatre capitals catalanes

Per facilitar el desplaçament dels socis que té el FC Barcelona a totes les comarques catalanes, FCBDesplaçaments, a més de disposar de l’opció dels trens, també ha previst per a aquest desplaçament a la final, sortides amb autocar des de les quatre capitals catalanes, amb dos horaris de sortida des de Barcelona i un des de Tarragona, Lleida i Girona. Quan arribin a Madrid, tots els autocars faran dues parades, una al centre de Madrid i la segona a la Barça Fan Zone.

Els horaris i els punts de sortida des d’aquestes ciutats seran els següents:

- Barcelona (pàrquing accés 14 del Camp Nou. Sortides a les 00.30 h i 05.30 h)
- Girona (Oficina de Turisme carrer Berenguer Carnicer. Sortida a les 5 h)
- Lleida (Camp d’Esports de la Unió Esportiva Lleida. Sortida a les 7 h)
- Tarragona (Plaça Imperial Tarraco. Sortida a les 7 h)

Estacionament gratuït al Camp Nou

Tots aquells que es desplacin des de Barcelona a aquesta final de Copa, ja sigui en tren o en autocar, podran estacionar gratuïtament els seus vehicles al Camp Nou i des d’allà podran agafar directament l’autocar o dirigir-se a l’estació de Sants per iniciar el seu viatge a Madrid.

Altres serveis que s’oferiran en aquests viatges són els de disposar de personal d’assistència i atenció de l’FCBDesplaçaments durant tot el viatge. Juntament amb la caravana d’autocars també viatjarà una ambulància amb personal sanitari.

‘T’Acompanyem’ porta 20 socis a la final

Mitjançant l’aliança entre el FC Barcelona i la Creu Roja amb el programa T’Acompanyem, es facilitarà que 20 socis i penyistes del Club amb problemes de mobilitat gaudeixin de la final de la Copa del Rei a l’estadi Wanda Metropolitano. Aquesta és la setena temporada consecutiva que la Creu Roja gestiona el projecte T’Acompanyem de l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE) del FC Barcelona, amb què es vol garantir que les persones amb diversitat funcional també puguin gaudir de les diferents competicions que disputi el seu equip.

En aquesta ocasió, la Creu Roja i el FC Barcelona facilitarà que 40 persones, 20 socis i sòcies i penyistes del Club amb problemes de mobilitat i els seus acompanyants, puguin gaudir de la final de la Copa del Rei. D’aquests socis, 5 viatjaran amb els trens de l’FCBDesplaçaments, amb els seus acompanyants i amb els voluntaris de la Creu Roja, des de l’estació de Sants de Barcelona fins a Madrid, tant en el viatge d’anada com en el de tornada, i un altre ho farà amb autocar. La resta es desplaçaran pel seu compte fins a Madrid i rebran allí el suport de la Creu Roja per poder desplaçar-se pels punts d’interès de la final i accedir a les seves localitats.

Més informació de l'operativa de la fina a https://www.fcbarcelona.cat/final-copa-rei

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut