Györ - FC Barcelona Lassa: Tancar l’any del retorn a la Champions amb victòria

Györ - FC Barcelona Lassa: Tancar l’any del retorn a la Champions amb victòria

(17 h, BeIN Sports) Els blaugranes disputen la final de consolació de la UEFA Futsal Cup amb l’objectiu d’acabar amb bones sensacions i poder afrontar de la millor manera possible els reptes que encara queden per endavant

El Barça Lassa disputa aquest diumenge un partit difícil de jugar emocionalment. Perquè, després de la derrota contra l’Inter a les semifinals de la UEFA Futsal Cup (2-1), malgrat la bona imatge mostrada, els d’Andreu Plaza han de disputar el partit pel tercer i el quart lloc. Ho faran amb el retorn de Marc Tolrà, després que es perdés les semifinals per sanció, i amb el canvi a la convocatòria de Rafa López per Dyego, que encara no està 100% recuperat i serà baixa per precaució. La final de consolació es jugarà al Pavelló Príncipe Felipe de Saragossa (17 h, BeIN Sports) contra el Györ hongarès, que va caure eliminat contra l’Sporting (1-6).

Retrobament amb un vell conegut

Però el rival del Barça en aquest duel també voldrà marxar amb una victòria en la seva primera participació en una Final Four. Tot i que ells mateixos són conscients que són la ventafocs i que la classificació és ja un premi, no abaixaran els braços. Especialment perquè l’equip hongarès està entrenat i dirigit per un vell conegut de la parròquia culer, un Javi Rodríguez que li ha contagiat el seu caràcter.

D’altra banda, l’equip compta a les seves files amb Álex Constantino, que va jugar al Barça B quan Andreu Plaza n’era l’entrenador i Joselito, Roger i Marc Tolrà, jugadors. Juanra i Gerard Martínez són els altres membres de l’equip que ja saben el que és jugar contra el Barça.

Amb la final de la Copa del Rei i l’inici del play-off de la LNFS a l’horitzó

Tot i que és un partit que no agrada jugar, perquè significa que no s’ha pogut accedir a la final, el Barça se’l pren de la millor manera possible. La idea, tancar amb bones sensacions el retorn a la UEFA Futsal Cup després de dues temporades d’absència. Especialment perquè encara hi ha reptes per endavant. El més proper és la final de la Copa del Rei contra el Jaén, tot i que també hi haurà el play-off de la LNFS. Perquè, quan encara falta una jornada per a la finalització de la Lliga regular, els d’Andreu Plaza van segons a un punt de líder. Guanyar el Györ amb un bon joc és el primer pas de la preparació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut