Un bon punt de partida per afrontar els propers reptes

Un bon punt de partida per afrontar els propers reptes

Malgrat l’eliminació contra l’Inter, els d’Andreu Plaza confien que la feina feta fins ara és el camí que cal seguir per tornar als èxits

Dura eliminació a les semifinals de la UEFA Futsal Cup contra el Movistar Inter. Perquè el FC Barcelona Lassa va estar a tocar de l’èxit, amb més domini, més ocasions i un joc millor, però la manca d’encert no es va aliar amb els blaugranes i, finalment, van acabar caient per 2-1. Una derrota que va fer mal, però que no ennuvola un equip que es mostra convençut que aquest és el camí que cal seguir. Perquè, com diuen els capitans Paco Sedano i Sergio Lozano, “hem de continuar treballant, i lluitarem fins al final pensant en els reptes que venen”.

També ho comenta Andreu Plaza, que, malgrat la derrota, es va mostrar orgullós dels seus jugadors després del partit: “Ho han donat tot fins a l’última jugada i no els puc recriminar res. L’Inter està dominant el futbol sala en els darrers anys, però cada dia hi som més a prop i ells ho saben. Així, toca aixecar el cap i pensar en el proper objectiu. Amb aquest grup i amb aquesta actitud estem en el bon camí”

La Copa del Rei, a l’horitzó

El Barça Lassa encara opta a dos títols: la Copa del Rei i la Lliga. El que està més a prop és el primer, ja que el 5 de maig els catalans juguen la final de la competició contra el Jaén a Càceres. Una final a la qual es va accedir, precisament, eliminant l’Inter a les semifinals.

Després tocarà pensar en la LNFS, ja que començaran els play-offs pel títol. Actualment, i quan encara falta una jornada per a la finalització de la Lliga regular, el Barça ocupa la segona posició de la taula, però a un punt de l’equip madrileny, que n’és el líder. Contra el Gran Canària, el proper dissabte, toca, com a mínim, confirmar la segona plaça per afrontar el play-off. 

Així doncs, la bona imatge mostrada a Saragossa a les semifinals és un gran punt de partida per a les properes setmanes. Hi ajudarà, i molt, l’afició, novament espectacular al Pavelló Príncipe Felipe malgrat ser minoria. Andreu Plaza en va parlar després del matx: “Han estat fantàstics. Tenim una afició increïble, amb una gratitud mútua espectacular. La llàstima és que no els hem pogut oferir un títol, però esperem que els el puguem fer arribar aviat”. I que així sigui.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut