Adam Hanga: “Estem al Barça per guanyar títols”

Adam Hanga: “Estem al Barça per guanyar títols”

L’aler hongarès del Barça Lassa ha visitat aquest dijous el programa Hora B de Barça TV i ha repassat l’actualitat del primer equip de bàsquet

“Això no s’atura, volem aconseguir més títols. Estem al Barça per guanyar trofeus”, comenta Adam Hanga, que aquest dijous ha visitat el programa Hora B de Barça TV. L’aler blaugrana, que fa poc va complir 29 anys, ha repassat el moment de l’equip de Pesic i com arriba al final de la temporada.

El títol de Lliga

Respecte de la Lliga Endesa, Hanga és molt clar amb les opcions dels blaugranes: “Tenim partits complicats a fora, però hem d’anar a poc a poc. Objectiu, quedar segons, però com a mínim amb el factor pista a favor”, assegura un Hanga que afegeix: “Tenim opcions de guanyar la Lliga. Tenim equip, ja tenim un títol, i això ens treu pressió. Ara arribem al millor moment de la temporada. Tenim equip per aconseguir-ho”.

Arribada de Pesic

Pel que fa al canvi d’entrenador, Adam Hanga ha afirmat: “Amb Pesic hem canviat algunes coses. Per exemple, en l’aspecte defensiu, tenim menys regles, però les hem de fer a la perfecció. Abans hi havia més tàctica i ell ha arribat en el moment perfecte a l’equip, tothom ha fet un pas endavant”.

Moment personal

Pel que fa a la seva temporada, Hanga ha estat autocrític: “Personalment no he fet una bona temporada. No he estat malament, però sí regular. És important per a mi estar bé físicament, si no estic bé es nota. Espero arribar el millor possible al play-off”. “Tinc dos anys més de contracte i vull guanyar el màxim de títols. Estic en la millor edat, espero que em respectin les lesions”.

Finalment, Hanga ha revelat: “Porto malament no poder jugar els play-offs de l’Eurolliga. Espero que l’any que ve ho fem bastant millor”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut