Presentada la samarreta Nike de la Cursa Barça CaixaBank 2018

Presentada la samarreta Nike de la Cursa Barça CaixaBank 2018

El directiu Oriol Tomàs, acompanyat dels atletes de la secció d’atletisme Montse Mas i Mohamed Zarhouni, han estat els encarregats de presentar-la

Aquest matí s’ha presentat al Camp Nou la samarreta Nike de la Cursa Barça CaixaBank 2018. Els encarregats de presentar-la han estat el membre de la Junta Directiva i responsable de les seccions amateurs, Oriol Tomàs, juntament amb els dos atletes de la secció d’atletisme del Barça Montse Mas i Mohamed Zarhouni.

Uns models de luxe

En l’acte de presentació els dos models encarregats de presentar les samarretes han estat Montse Mas i Mohamed Zarhouni. Mas és una atleta experimentada en la prova dels 1.500 i els 3.000 metres amb diversos campionats de Catalunya i d’Espanya al seu palmarès. Pel que fa a Zarhouni, la seva especialitat són els 10.000 metres, una prova en què ha recollit el títol de campió d’Espanya sub-23 (2017), subcampió al campionat estatal (2017), quart a l’Europeu sub-23 de l’any passat, així com una meritòria segona posició en la Cursa Bombers de Barcelona de diumenge passat.

En aquest sentit, el directiu Oriol Tomàs ha volgut agrair la presència de tots dos atletes, així com la col·laboració de Nike i de CaixaBank, ambdós, patrocinadors de la cursa. A més, Tomàs ha volgut animar tots els culers a apuntar-se “a una cursa molt especial per a tothom que sent els colors del Barça i que, a més, és una molt bona oportunitat per dur a terme exercici en família”.

Un obsequi per a tothom

La samarreta, patrocinada per Nike, es donarà a tots els participants de la Cursa Barça CaixaBank. Per a aquesta edició s’ha escollit el color vermell per als homes i el color negre per al model de dones. Cal recordar que la samarreta, així com la resta d’obsequis, es podrà recollir a la Fira del Corredor que hi haurà a l’Auditori 1899 els dies 15 i 16 de juny.

Un dels aspectes que cal destacar de l’edició d’enguany és que es modifica la data, i la Cursa passa a realitzar-se el diumenge 17 de juny. Això sí, es manté el recorregut habitual pels carrers de Barcelona i el Camp Nou com a punt de sortida i d’arribada. La cursa popular més blaugrana tindrà obertes les inscripcions fins al 12 de juny o fins a arribar als 5.500 inscrits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut