La FCF premia Paco Sedano pels seus valors solidaris

La FCF premia Paco Sedano pels seus valors solidaris

El capità del Barça Lassa ha estat guardonat en la II edició dels Premis Solidaris de la Fundació de la Federació Catalana de Futbol pel foment i la promoció que fa del futbol sala adaptat

Paco Sedano ha estat un dels grans protagonistes de la II edició dels Premis Solidaris de la Fundació de la Federació Catalana de Futbol, que s’ha celebrat aquest dijous en una gala al MACBA de Barcelona.

El capità del Barça Lassa ha estat guardonat en la categoria de Jugador pel foment i la promoció que fa del futbol sala adaptat amb la creació de la seva escola per a persones amb discapacitat física i psíquica.

Els Premis Solidaris de la Fundació de la FCF premien les entitats i les persones vinculades al món del futbol català que destaquen pels seus valors solidaris. La gala ha estat presidida pel president de la FCF, Andreu Subies, i el president de la Fundació, Pere Guardiola. També hi han assistit diverses personalitats de l’esport català, entre les quals el mànager esportiu del Barça Lassa de futbol sala, Txus Lahoz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut