Pinto: “Em preocupa que no es valorin la Copa i la Lliga”

Pinto: “Em preocupa que no es valorin la Copa i la Lliga”

L’exporter culer, qui ha dut a terme un acte comercial aquest dijous al Camp Nou, ha agraït al Barça l’oportunitat que li va donar per consolidar-se

José Manuel Pinto va vestir de blaugrana durant cinc temporades i mitja. Després no va tornar a jugar a cap altre equip i aquest dijous ha tornat al Camp Nou per dut a terme un acte comercial. “Vaig tenir moltes ofertes per seguir jugant però les vaig refusar per dedicar-me a la música”, ha explicat, molt agraït als tres Clubs on va desenvolupar la seva trajectòria: Betis, Celta i Barça. Ha agraït al conjunt culer, amb qui va guanyar un total de 16 títols, l’oportunitat que li va donar per consolidar-se.

Preguntat per l’actual Barça, ha valorat molt positivament la temporada dels homes d’Ernesto Valverde, amb el títol de Copa al sac i la Lliga a un únic punt. “Em preocupa que no es valori la Copa ni la Lliga. Sembla que la Lliga no tingui el valor que té, quan és la competició que demostra quin és l’equip més en forma i regular en tota la temporada”, ha explicat. Creu que “un sotrac” com el que va patir el Barça a la Champions no hauria de restar mèrits a les altres competicions.

Sobre Lionel Messi, amb qui l’uneix una bona amistat, ha declarat: “No em sorprèn com li va. Crec que encara té molt més per donar. Coneixent-lo, aquest és només el principi de Messi”. També ha parlat d’Andrés Iniesta: “Quan penso en l’Andrés, penso en Don Andrés. Tècnicament no descobriré res sobre ell. Només puc dir que és un senyor amb totes les lletres en majúscules”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut