Retorn a la feina a la Ciutat Esportiva

Retorn a la feina a la Ciutat Esportiva

Els jugadors culers han tornat als entrenaments després de proclamar-se campions de Copa, i ja comencen a preparar el partit de Riazor del proper diumenge

Torna la feina al FC Barcelona. Els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat aquest dijous al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper després de gaudir de quatre dies de festa. Els culers es van proclamar campions de la Copa del Rei dissabte passat al Wanda Metropolitano després de superar amb contundència el Sevilla (0-5), i ara tornen a la feina per començar a preparar el proper compromís de Lliga.

A més, cal destacar que a l’entrenament també hi ha estat present Carles Aleñá, del Barça B, i Paulinho no s’ha entrenat amb permís dels tècnics. Els homes d’Ernesto Valverde visitaran Riazor diumenge vinent, conscients que un sol punt els proclamaria campions de Lliga, independentment del que facin l’Atlètic de Madrid i el Reial Madrid. A més, els culers poden ser campions abans de jugar si els dos conjunts madrilenys no guanyen els seus partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut