La plantilla al complet per viatjar a Madrid

La plantilla al complet per viatjar a Madrid

El tècnic Ernesto Valverde ha convocat tota la plantilla per afrontar la final de Copa del Rei de dissabte (21.30 hores) contra el Sevilla al Wanda Metropolitano

La Copa del Rei es decidirà aquest dissabte. El FC Barcelona s’enfronta al Sevilla (21.30 hores) al Wanda Metropolitano en el que podria ser el primer títol de la temporada i també el primer d’Ernesto Valverde com a tècnic blaugrana. Valverde, però, recorda: “L'últim partit de Lliga contra el Sevilla és un avís per a nosaltres, vam patir molt aquell dia".

Per a aquest matx, l’entrenador barcelonista ha convocat tota la plantilla. Així doncs, la convocatòria és la següent: Ter Stegen, Cillessen, N. Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, O. Dembélé, Coutinho, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Yerry Mina i Vermaelen.

Darrer entrenament abans de la final

Els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat aquest divendres al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per acabar de preparar la final de Copa. També ha participat en la sessió el jugador del Barça B Carles Aleñá. L’expedició blaugrana viatjarà dissabte cap a Madrid en busca de la quarta Copa del Rei consecutiva.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut