Barça Lassa – Guadalajara: Victòria còmoda al Palau (33-17)

Barça Lassa – Guadalajara: Victòria còmoda al Palau (33-17)

Triomf dels culers en un matx que han controlat des de l’inici i en què ha destacat Valero Rivera, amb vuit gols

Gran partit barcelonista en la jornada 28 de Lliga Asobal que s’ha saldat amb un 33-17 per als de Xavi Pascual davant el Guadalajara. El Barça, que ha dominat el duel en tot moment, ha tingut en Valero Rivera el seu màxim golejador, amb vuit dianes.

Els blaugranes han començat el matx com un avió, i han aconseguit un parcial de 5-1 en els primers cinc minuts de joc. A mesura que corria el rellotge el conjunt de Castella-la Manxa ha anat compactant millor les seves línies, fet que ha dificultat l’atac culer, que s’ha estavellat contra un inspirat Hombrados. Malgrat els esforços visitants, els de Xavi Pascual han sabut mantenir en tot moment un avantatge de quatre gols gràcies a les encertades i rapidíssimes transicions defensa-atac. Per damunt de tot ha destacat la faceta golejadora de Mem i Rivera, que han catapultat els barcelonistes al 15-10 amb el qual s’ha arribat al descans.  

Demolidors en atac i en defensa

El Barça ha sortit a totes a la segona meitat i amb la intenció de donar zero opcions al Guadalajara de pensar en la remuntada. Durant els primers instants, totalment elèctrics, els blaugranes han pogut situar-se deu gols per sobre al marcador per sentenciar el partit a les primeres de canvi. El crac destacat ha estat Valero Rivera, que ha aconseguit augmentar el seu compte golejador fins a les vuit dianes. Lasse Andersson, que ha tornat a jugar 13 mesos després al Palau, ha rebut un vídeo homenatge enmig de l’ovació de l’afició blaugrana. El de Dinamarca ha estat l’altre gran protagonista de la jornada on, molt inspirat als instants finals, ha estat el segon màxim anotador culer amb cinc gols. Tot i l’esforç dels visitants, l’equip de Xavi Pascual s’ha mantingut indomable, en part gràcies a un atac demolidor i a una defensa comandada per un Pérez de Vargas colossal que fins i tot ha pogut anotar un gol.

Finalment, victòria per 33-17 del conjunt culer davant el Guadalajara. El pròxim partit dels blaugranes serà els quarts de final de Copa del Rei contra el Valladolid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut