El Barça presenta ‘Players Experience Tour’

El Barça presenta ‘Players Experience Tour’

La nova experiència VIP permet als aficionats apropar-se a la realitat dels jugadors i visitar espais exclusius com el vestidor del primer equip

El FC Barcelona llança Players Experience Tour, una nova experiència VIP amb l’objectiu d’apropar als aficionats a la realitat i el dia a dia dels jugadors. Es tracta d’una visita guiada pels espais privats on només poden accedir els jugadors. Aquest és, sens dubte, el tour més exclusiu que el Club ofereix, ja que els assistents tindran l’oportunitat de conèixer els racons més privats del Camp Nou, així com algunes de les intimitats del primer equip. 

La visita està preparada per a grups reduïts (màxim 15 persones), els quals podran gaudir d’un recorregut que presenta com a element estrella l’entrada al vestidor del FC Barcelona, així com un passeig pel terreny de joc. L’experiència també permet als assistents conèixer el món de la realitat virtual a través de Barça Virtual Experience, una manera innovadora d’apropar-se a les instal·lacions i reviure els millors gols des d’una perspectiva única. Els aficionats podran adquirir les entrades des de 90 € fins a 120 €.

En finalitzar, s’ofereix als assistents un aperitiu en una de les sales VIP del Camp Nou. Tots aquells que ho vulguin podran acabar la jornada visitant el Museu i el Tour regular amb la guia multimèdia oficial.

Del 21 de maig al 3 d'agost, aquest tour estarà disponible en dues sessions diàries diferents, a les 10 hores i a les 13 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut