Zamora - Barça Lassa: Retroben el camí de la victòria (23-36)

Zamora - Barça Lassa: Retroben el camí de la victòria (23-36)

Els blaugranes s’enduen un triomf plàcid a domicili escudats per Ristovski i Lenne per continuar imposant la seva filosofia en Lliga

Ràpid s’ha albirat la victòria blaugrana a la pista del Zamora (23-36). Els homes de Xavi Pascual han construït el triomf des del primer període amb un Ristovski destacat sota pals i amb Lenne i Dolenec, màxim anotador del matx, inspirats que han cedit el testimoni golejador a N’Guessan i Sypzrak a la segona meitat. El triomf permet sumar tres punts més i arribar als 1.500 en la història de la Lliga Asobal.

Des de la porteria es construeix l’avantatge

Un inspirat Ristovski, combinat amb la bona defensa coral, ha contribuït a deixar la porteria a zero durant els cinc primers minuts. Aquests primers compassos han estat el preludi dels pocs gols que han entrat a la porteria blaugrana a la primera meitat: només sis. El porter macedoni s’ha agegantat sota pals i les seves estadístiques han estat immenses, especialment en aquest primer temps, en el qual ha tingut un 66% de mitjana en les aturades, 12 de 18 llançaments. A la segona meitat els percentatges han virat i s’han encaixat 17 dianes.

Pel que fa a l’atac blaugrana, han destacat Lasse Andersson, que ha sortit ben actiu des del primer minut tot i estar més d’un any apartat de les pistes per la lesió al genoll, i la banda dreta, formada per Lenne i Dolenec. L’extrem, amb tres gols, i el lateral, amb quatre, s’han erigit en els artífexs de la renda àmplia del Barça Lassa a la finalització del primer període, que ha acabat amb un avantatge de 6-16.

Rematen la victòria

L’intercanvi de gols ha marcat el segon període. Sypzrak, que ha acabat amb cinc gols i un 100% d’efectivitat, i N’Guessan han agafat les regnes atacants de l’equip de Xavi Pascual. Així, els blaugranes han tingut el control del partit en tot moment. D’aquesta manera, el Barça Lassa s’ha retrobat amb la victòria que l’ha acompanyat des de l’inici de la Lliga fins al matx davant el Granollers. Contra el Zamora els barcelonistes han deixat l’amargor d’una derrota poc coneguda i han assolit una altra xifra històrica: 1.500 punts. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut