Proclamació dels nous membres del Senat blaugrana

Proclamació dels nous membres del Senat blaugrana

El vicepresident primer Jordi Cardoner, acompanyat de la directiva Maria Teixidor, lliura els diplomes i els carnets que els acredita com a integrants del miler de socis amb més antiguitat al Club

Aquest divendres 11 de maig s’ha celebrat a la Llotja President Suñol del Camp Nou l’acte de proclamació dels nous senadors del FC Barcelona. Aquest any han estat 96 els socis que s’han incorporat al Senat blaugrana, format pels 1.000 socis de més antiguitat al Club.

A l’acte hi han assistit més de cinquanta d’aquests nous senadors, que han rebut de mans del vicepresident primer Jordi Cardoner els diplomes i els carnets que els acrediten com a membres del primer miler de socis de l’Entitat, en un acte de sentit reconeixement a la seva fidelitat i compromís durant tots aquests anys de vinculació barcelonista.

Jordi Cardoner, que ha estat acompanyat per la vicesecretària de la Junta Directiva, Maria Teixidor, ha donat la benvinguda a tots els assistents: “Aquest és un d’aquells actes que fan diferent el nostre club i mostren que som “Més que un club”. Si sou aquí és perquè fa molts anys que acompanyeu la nostra entitat, i en aquest temps heu estat al seu costat també en els moments més difícils. Per això, en nom del president i de tota la Junta Directiva,  us volem donar les gràcies”.

“El Senat ens aporta un espai social format per persones que dignifiqueu el Club i a qui tenim l’obligació d’escoltar per conèixer la vostra opinió i els suggeriments que ens podeu proposar des de la vostra experiència”, ha assenyalat també el vicepresident primer i responsable de l’Àrea Social i de la Fundació Barça.

Els nous senadors van viure l’any 1957 la construcció del Camp Nou, i per aquest motiu Jordi Cardoner ha fet referència al projecte de l’Espai Barça: “Vosaltres vau viure totes les dificultats que va representar la construcció del Camp Nou i és per això que ara, que modernitzarem i adaptarem la instal·lació, tenim en compte les inquietuds i preocupacions que rebem dels senadors, especialment en aspectes relacionats amb l’accessibilitat i comoditat de l’estadi”.

Després de rebre avui els seus diplomes i els carnets acreditatius, els nous senadors ja tindran l’oportunitat de fer efectiu el seu nou càrrec en la reunió anual del Senat del FC Barcelona, que se celebrarà el dimecres 16 de maig a l’Auditori 1899.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut