Darreres insígnies de plata per als socis del 1993

Darreres insígnies de plata per als socis del 1993

Jordi Cardoner ha felicitat els socis pels seus 25 anys de fidelitat al Club i ha recordat que es van vincular al Barça l’any següent a la primera Copa d’Europa

Un centenar de socis han rebut aquest vespre la insígnia de plata del Club en un acte celebrat a l’Auditori 1899 al qual ha assistit el vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus, que ha estat acompanyat pel directiu Pau Vilanova.

Aquest nou lliurament d’insígnies de plata ha estat el darrer que se celebra aquest any destinat a socis que es van vincular al FC Barcelona al llarg del 1993, un any en què es va aconseguir la tercera Lliga de les quatre consecutives que es van enllaçar en aquella època del Dream Team entrenat per Johan Cruyff. 

Jordi Cardoner ha felicitat els socis pels seus 25 anys de fidelitat al Club i ha recordat que es van vincular al Barça en un període molt positiu per a l’Entitat. “Us vau fer socis l’any posterior al de la primera Copa d’Europa aconseguida a Wembley. És una època en què el Barça es va consolidar com un club guanyador i va agafar el camí de l’èxit que hem viscut en aquests 25 anys, i que ha tingut continuïtat aquesta temporada amb la consecució d’un brillant i contundent doblet, amb els títols de Lliga i Copa”.

“Vosaltres heu pogut viure uns anys fantàstics que ens han permès que ara es pugui dir que som el millor club del món”, ha afirmat Cardoner, que també ha volgut tenir un record per a totes aquelles persones que van saber transmetre el barcelonisme a les generacions posteriors: “Avui podem veure gent jove que ha vingut a recollir la seva insígnia, que us vau fer socis de petits i alguns potser el mateix dia que vau néixer. Per això aquest acte també ha de servir per fer un homenatge a aquells que us van inculcar amb orgull el  sentiment barcelonista”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut